Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Arányos a combom vastagsága a...

Arányos a combom vastagsága a testemhez képest? Kép

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom máshogy mondani de kib...tam magammal, évekig görkorcsolyáztam, utóbbi 2 évben spinningeltem heti kétszer. A genetikámban benne van hogy nem lesznek fog piszka lábaim de nem is vágyok olyanra.. Nyáron 2 hónapig eljártam kondiba mert meg lett ígérve hogy egy ott dolgozó "barátom" majd segít engem az edzésben mit hogyan mennyit melyik ap mit, szabályo e stb. Nah kb az első héten bent volt, utána barátnője lett és ennyi be se járt többet.. A lényege tömören az, hogy mivel tájékozatlan voltam ebbe az egészbe állandóan csak az elipszis gépen lógtam, a guggoló gépen (???), meg a combozón néha polifonon seggre tornáztam. Mivel kb 1,5 hónapig hetente 6× ezeket csináltam elvesztettem a motivációm meg az "önbizalmam" hogy vajon helyesen csinálhatom e stb..... Augusztusba zinte be se jártam már csak kb heti 1×..2×... Az utolsó 2 hétbe egyszer se. És ez meg is látszódott (az elmult pár hónap) a combomon és a fenekemen (főleg ezen) nem olyan feszes, kerek ... Most újra visszajárok spinningre de csak heti egyszer futja egyenlőre. Mit ajánlanátok a láb és a popsi formába hozásához és annak tartására? Itt olyanra lennék kíváncsi, ha valaki annyira segítőkész és tanult a témában hogy mit és mennyit mennyi ideig kéne csinálnom hogy a megfelelő eredményt érjem el... Egyenlőre aló fertályra, a hasamat ne kritizáljátok légyszives, pedig lenne rajta mit tudom :)... Képet a jelenlegi "helyzetemről" priviben küldök.
2014. szept. 11. 16:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Persze az étrend is nagyon fontos de arról se tudok sajnos hasznos dolgot mert mindenki mondja a maga "okosságát" össze-vissza!
2014. szept. 11. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Formásodás = izomnövelés, ugyanis az izmok adják a formát. Ehhez kemény súlyzós edzés kellene, pl guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, lábgépek, stb. És persze tömegnövelő étrend, ami kalória pluszt jelent.

Ha pedig zsírleadásra gondoltál, az meg nem megy helyileg. Olyan nincs, hogy csak az óhajtott részről megy le, mivel nincs helyi zsírégetés. Egyszerre meg pláne nem megy a zsírleadás és az izomnövelés, mert zsírleadáshoz meg kalória mínuszos étrend kellene: szálkásítódiéta. De ilyenkor is kell a súlyzós edzés, csak menjen mellé heti 3-4 aerob edzés is.

Jöhet a kép, ha gondolod. :)

2014. szept. 11. 16:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Elküldtem :)

Azért lennék erre kíváncsi, mert nagyon elvagyok keseredve kb. a combomat akkorának látom mint egy anyadisznóé......De lehet csak a sűrűbb edzések hiánya kelti ezt az érzést....

2014. szept. 11. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs nagy combod, jó a forma most is, ment levél.
2014. szept. 11. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
ide is jöhet
2014. szept. 11. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!