Hogyan tudnám tisztelni a fiatalabb generációt?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és mostanában azt vettem észre, hogy a focicsapatoknál egyre több olyan játékos van akik nálam már fiatalabbak és engem ez valamiért zavar. Valahogy ezekre az új játékosokra nem tudok úgy felnézni, meg nem tudom őket úgy tisztelni mint az idősebbeket pl: Buffon, Pirlo stb... Persze a kérdésem még elég korai, mert kb a játékosok 80%-a még idősebb nálam, de gondoltam azért felteszem a kérdést. Valamiért rossz érzéssel tölt el, hogy a régi nagy öregek közül már alig vannak és jönnek a fiatalok akik számomra érdektelenek. Másnak is van ilyen problémája? Egyáltalán ez egy létező probléma? Hogyan tudnék ezen változtatni? Ja és nem csak focinál van ez így nálam, hanem másol is pl színészeknél de ott azért más a helyzet mert az a szakma nincs korhoz kötve. Mit javasoltok? Ha nektek is van ilyen gondotok hogyan küzdötök meg vele? Előre is köszönöm a válaszokat!2014. szept. 9. 20:47
1/1 anonim válasza:
Engem is zavar egy két helyen pl. munkahely,ha a főnök hülye lánya próbál okoskodni,amiről gőze sincs,vagy ha bemegyek egy üzletbe és egy kis r*bi húzza a száját,mert ki kell szolgálnia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!