Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy rúdtáncosnak a szokásos...

Egy rúdtáncosnak a szokásos táncedzéseken kívül miféle erősítő-izmosító mozgásforma javasolt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 17:05
 1/10 anonim válasza:
Küldj képet! :D
2014. szept. 7. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
rúdtánc... az aztán sport
2014. szept. 7. 17:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld el, mégpedig egy nagyon nehéz, fájdalmas és megerőltető sport. Világbajnokságot is rendeznek belőle minden évben, és a magyarok eddig csak jó helyezéssel érkeztek haza.
2014. szept. 7. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:

2-es latom fogalmad sincs a dologról..

Amúgy kondi,street workout,úszas,kettlebell..

2014. szept. 7. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
egy cucc ami a didibárokból nőtte ki magát... hát az én lányom majd inkább teniszezik
2014. szept. 7. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Latom még mindig fogalmad sincs miről ugatsz.
2014. szept. 7. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Te nagyon hülye vagy. Miből gondolod, hogy onnan nőtte ki magát?

Ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a street workout, csak itt a vízszintes rúd helyett a függőleges rúdon végzett mutatványokra koncentrálnak. Nézz már meg néhány erőelemet és aztán mondd rá, hogy az nem sport.

Azokhoz a lecsúszott krvákhoz meg semmi köze, akik csak föl-le csúsztatni tudják rajta a kezüket miközben mellette pucsítgatnak.

2014. szept. 7. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Én egy hónapja kezdtem, kondi helyett váltottam át erre. Személy szerint én erősítek itthon mellette heti 3-4 alkalommal. És heti 2x megyek most órára.

Saját testsúlyos és/vagy súlyzós gyakorlatok szerintem elég jók. Bár mivel a rúdon is saját testsúlyt mozgatsz, ezért talán az hasznosabb.:)

Esetleg próbáld ki a fegyencedzést mellé.

2014. szept. 9. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Márpedig a rúdtánc a sztriptíz bárokból nőtte ki magát, illetve klasszikusan valami cirkuszi mutatványnak tudnám elképzelni. De nyilván nem egyszer csak kipattant valaki fejéből, hogy na, akkor legyen egy sport, amiben nők (vagy férfiak) pörögnek egy rúdon, mert ilyet még soha senki nem látott.

De mindezt félretéve, becsülöm a sport rúdtáncosokat, aki sportból csinálja, azok nem rib**cok. De akik nem sportból csinálják, azokat sem nézem le, fontos részei a társadalomnak.

2014. szept. 13. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
2es, igen, képzeld, sport, és marha nehéz...
2015. máj. 27. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!