A sportolással valóban megelőzhető a magas vérnyomás, szívroham?
Figyelt kérdés
Én igazából nem fogyni vagy formálódni szeretnék (habár az sem hátrány) de elsősorban a szívem szeretném megvédeni. Ja és stresz, szorongásra is jó? Soha nem voltam sport szerető de most valahogy egyre jobban úgy érzem mennem kell futni. Ma sem volt kedvem mégis elmentem. És jó volt! :)2014. szept. 3. 19:54
1/2 anonim válasza:
az egészséges étrenden,életmódon legalább annyi múlik,sőt több,mint az edzésen ez ügyben.
utánaolvashatsz még az omega 3 zsírsavnak,azt is elkezdheted adagolni.
2/2 anonim válasza:
szénhidrát szegény életmód, sok rost, megfelelő zsírok, és, ha ez rendben, csak akkor jön fontossági sorrendben a rendszeres mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!