Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol érdemes kettlebellt venni?

Hol érdemes kettlebellt venni?

Figyelt kérdés
Valahol esetleg segitenek h megtaláljam mekkorára lenne szükségem? Meg az ára is legyen kedvezö.
2014. aug. 29. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy mekkorára lenne szükséged, azt leginkább úgy tudod eldönteni, hogy eljársz az elején kezdőknek való órákra, ami szinte kötelező, hogy megtanuld a helyes technikát, és közben a kezdő súlyt is kinőheted, tehát nem kell feleslegesen megvenned.

Egyébként fizikai teljesítőképesség és a testi adottságok alapján lehet becsülni, hogy mekkorával érdemes kezdeni. Legalább kézbe venni, alap gyakorlatokat elpróbálni jó volna vele vásárlás előtt. Ezt sportáruházban meg tudod tenni. Hogy konkrétumokat mondjak, a Hervises bellek elég kakik, a Decathlonosak már egy fokkal jobbak. Én a Shopping-all-ról rendeltem, elég jót adnak, megfizethető áron.

Szíved joga tovább nézelődni online plazákban.

2014. aug. 29. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ezeknek az ára elég jó , hát én 180 cm ,70-kg vagyok és 17 éves.Régóta sportolok, még sose használtam kettlebellt, gondoltam egy 12kg-os elég lenne kezdésnek, esetleg 16.Csak az a gond hogy szerbiai vagyok és itt nem túl népszerü majd megprobálok valahol keresni és kipróbálni, és majd rendelek eggyet, Magyarországon majdnem fele annyi :D
2014. szept. 4. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, 12-16 volna neked a jó.
2014. szept. 4. 20:46
 4/4 anonim válasza:

www.tacticalshop.hu

Szerintem kettlebellt csak itt érdemes venni, a többi jó eséllyel szétszedi a tenyered, vagy az alkarod.

De vásárlás előtt mindenképpen jár egy kezdő tanfolyamra. Ott az edző meg tudja mondani, hogy hol érdemes venni és mekkorát.

2015. jan. 17. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!