Hol érdemes kettlebellt venni?
Hogy mekkorára lenne szükséged, azt leginkább úgy tudod eldönteni, hogy eljársz az elején kezdőknek való órákra, ami szinte kötelező, hogy megtanuld a helyes technikát, és közben a kezdő súlyt is kinőheted, tehát nem kell feleslegesen megvenned.
Egyébként fizikai teljesítőképesség és a testi adottságok alapján lehet becsülni, hogy mekkorával érdemes kezdeni. Legalább kézbe venni, alap gyakorlatokat elpróbálni jó volna vele vásárlás előtt. Ezt sportáruházban meg tudod tenni. Hogy konkrétumokat mondjak, a Hervises bellek elég kakik, a Decathlonosak már egy fokkal jobbak. Én a Shopping-all-ról rendeltem, elég jót adnak, megfizethető áron.
Szíved joga tovább nézelődni online plazákban.
www.tacticalshop.hu
Szerintem kettlebellt csak itt érdemes venni, a többi jó eséllyel szétszedi a tenyered, vagy az alkarod.
De vásárlás előtt mindenképpen jár egy kezdő tanfolyamra. Ott az edző meg tudja mondani, hogy hol érdemes venni és mekkorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!