Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futással el lehet érni, hogy...

Futással el lehet érni, hogy feszes legyek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Feszes akkor leszel, ha kicsit izmosodsz is. Ahhoz pedig nem elég a futás, kellene mellé saját testsúlyos edzés vagy még inkább súlyzós edzés is. Az izmok adják a formát, jó esetben.:)
2014. aug. 23. 08:15
 2/7 A kérdező kommentje:
TRX mellé az jó lenne? Mivel nő vagyok, nem akarok baromi izmos lenni, nekem az nem tetszik. Ha muszáj akkor csak minimálisan.
2014. aug. 23. 09:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó a trx, de súlyzóssal sem lennél soha túl izmos, mivel a nők kb 1/25 annyi tesztót termelnek, mint a férfiak, és még nekünk sem olyan könnyű izmosodni.
2014. aug. 23. 09:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor menjek el egy személyi edzőhöz?
2014. aug. 23. 09:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem kell, találsz jó terveket (nőit is) a bodybuilder.hu-n.

Bár nem árt, ha valaki megmutatja a gyakorlatokat.

2014. aug. 23. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Fogsz feszesedni a futástól is, de főleg a combod, vádlid. Valóban nem árt kiegészíteni valami súlyzós vagy saját testsúlyos dolgokkal.
2014. aug. 23. 13:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Megnézem majd akkor ott, csak attól félek, hogyha nem jól csinálom akkor nem ér semmit, sőt. Azért gondoltam hogy kéne mellém valaki, mert mint látható én nem értek hozzá egyáltalán.
2014. aug. 23. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!