Milyen harisnya kell a mazsorett órákra?
Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 09:27
1/8 A kérdező kommentje:
Szeptembertől a kilenc éves fiam mazsorettezni fog Óbudán. Sajnos a táncoktató néni még két hétig szabadságon lesz, és szeretném előre megvenni a ruhákat, nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni.
2014. aug. 20. 09:30
2/8 anonim válasza:
Én Budaörsre járok mazsizni, a lányoknak általában üvegszálas, a fiúknak matt, testszínű nejlonharisnya szükséges.
3/8 anonim válasza:
bu zit csinálsz a fiadból??? GRAT
4/8 anonim válasza:
A fiuk mit vesznek a harisnyàra?miért kell nekik harisnya?
5/8 anonim válasza:
3-as Te sem lehetsz épelméjű, ha ennyire komolyan veszed a harisnyát pláne mazsoretthez :D
6/8 anonim válasza:
Fiúk is mazsiznak?Milyen ruhát húznak fel.magukra?Én huszárszerűt tudnék elképzelni.
7/8 anonim válasza:
Egy fiúnak a legjobb a bőrszínű harisnya, azt el tudnám képzelni a fiamon.
8/8 anonim válasza:
Lánynak üvegszálas a legjobb fiúknak szerintem sima bőrszínű megfelel! (én is mazsizok ezért ez tapasztalat is :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!