Hogyan kell fogyasztani a kreatin port?
Még egyszer fogyasztottam kreatin port, az úgy spontán jött, de szeretném megtudni, hogy hogyan is kell fogyasztani.
A multkor ugyanugy csináltam mint amikor a proteint iszom. Egy kreatinporral tele adagolo (kb 30g) 250ml vízben edzés után. A konditeremben adják az adagokat. Viszel egy shakert, beleteszik a port, felrázzuk vízzel és megisszuk. Elolvastuk a csajjal aki csinálta, az volt a dobozra írva, hogy tetszőleges vízmennyiséggel fogyasztható, de azért, jobb ha ír valaki olyan aki ért is ehhez.
Előre is köszönöm!
Én kúraszerűen ajánlom, de van aki nem így alkalmazza.
Kúraszerűen: feltöltési fázis: napi 0,3g x ttkg és ez megy 5-6 napig. Tehát egy 70 kg-os embernél ez napi kb 4x 5gramm, 5-6 napig.
4 adagra érdemes felosztani és 5g-hoz menjen 5deci víz. Persze nem lesz nagy gond, ha kicsivel kevesebb, de ez az előírt.
Majd szintentartásra további 40-50 napig napi 0,15g x ttkg, azaz a feltöltési adag fele, pl 2x 5g.
sehogy.
érdemes tudni, hogy:
ugyanúgy fölösleges, mint a fehérjepor, csak mellé veszélyes is, mert vizet von el.
egy átlag testépítő 10x annyi kreatint visz be, mint amennyire a testének szüksége van. majd a szedés után ugyanúgy összeesnek a vizes "izmok".
természetesen a döntést rád bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!