Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szegeden brazil jiu jitsu...

Szegeden brazil jiu jitsu oktatás, oktató?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy van-e Szegeden brazil jiu jitsu oktatás, ha igen milyen szintű, illetve bármikor lehet-e csatlakozni? Minden ezzel kapcsolatos további információ érdekelne.

Én 23 éves vagyok, régebben boxoltam, de csak hobbiként.

2014. aug. 9. 15:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nincs még.
2014. aug. 9. 16:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudod, várható a közeljövőben?
2014. aug. 9. 19:42
 3/12 aikiboxer ***** válasza:
Ha nincs, akkor kezdj el judózni vagy birkózni. Bár ezekben sajnos nem szívesen látják a felnőtteket, de ha találsz olyan klubot, ahol foglalkoznak veled, elkezdhetsz ne-wazát tanulni.
2014. aug. 10. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Van gi-s BJJ, Rusz Alajos az edző, ha jól tudom, valahol a Hattyas soron edzenek.

No-gi grappling van az EHÖK termében a Kálvárián.

A Sportcsarnokban is edzenek földharcot.

Birkózás a SZVSE-pályán van.

2014. aug. 10. 21:59
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettetek.

A BJJ mellett érdeklődök a Kudo iránt is, talán előnyt jelentene az alap box tudásom. Régebben mintha hallottam volna, hogy van Szegeden. Most viszont nem találok róla semmit. Esetleg ti tudtok valamit?

2014. aug. 11. 00:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Én szegedi vagyok, de a kudóról még nem hallottam itt a városban, valószínűnek tartom, hogyha van is kudoedzés, akkor nem magas a színvonala. Birkózom, illetve néha az EHÖK-be járok le, ezekről tudok személyes véleményt mondani.
2014. aug. 11. 14:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Az EHÖK-ről érdekelne mik a tapasztalataid. Én még Filó Andor edzésére néztem be előző évben, de sajnos utánna fekvőgipszet kaptam a bokám végett, így az abba is maradt. Ebben a szemeszterben szerettem volna újra kezdeni, de azt mondták Andor már nincs ott.
2014. aug. 11. 19:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Filó Andor már nem tart edzést ott.

Az edző Kalmár István, ő oktatja a grapplinget. Szabad- és kötöttfogású birkózó volt. Foglalkozik még a szumóval és az MMA-val, szerintem jó edző. A társaság is jó, vannak jó edzőpartnerek, bár nyáron kicsit megürül a terem.

Az állóbunyót Vincze Sándor oktatta, de most nem tudom, hogy ki. A tagdíj 4 ezer forint, de ha SZTE-s diák vagy, akkor 2 ezer.

2014. aug. 11. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Rusz Alajos tradicionális Jitsus, elég "érdekes" lenne, ha BJJ-t tanítana...
2014. aug. 11. 21:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget! Esetleg, ha aktuális lesz szeptemberben, felvenném veled a kapcsolatot.
2014. aug. 11. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!