Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 12 évesen értelme lenne...

12 évesen értelme lenne elkezdeni talaj tornázni?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ahogy ezek a lányok csinálják : https://www.youtube.com/watch?v=KtUshVJ28us&list=UU8iOxoMyDK.. és én is szeretnék ilyen sportot űzni szerintetek ha elkezdeném akkor mehetnék versenyekre esetleg egyszer profira is? Meghogy ha nem akkor értelme lenne -e bele vágni köszi :)

2014. aug. 9. 12:40
 1/3 anonim válasza:
szia szerintem már késő de nem nagy cucc amit csinálnak . Megsúgom olyan talajon ugrálnak mint a trambulin. én ezeket kemény talajon csinálom
2014. aug. 9. 17:24
 2/3 A kérdező kommentje:
óó :/ azért köszi ... és csak úgy hobbiként vagy amatőr versenyekre se tudnék menni szerinted?
2014. aug. 9. 18:06
 3/3 anonim válasza:
Ezeket ők is tudják kemény talajon is... Egyébként szerintem nem késő elkezdeni, mondjuk az is számít hogy mennyire vagy hajlékony... 4-5 éves korom óta tornázok,én vagyok a megyében az egyik legjobb és most fogok jelentkezni az artistaképzőbe :) Ezt azért írtam le mert elkezdtem tanítani az ilyen gyakorlatokra a 16 éves unokatestvéremet és már jól meg neki eléggé :D Ha találsz olyan edzőt aki tényleg ért hozzá és megbízol benne, akkor nagyon intenzív edzés mellett te is megtanulhatod ezeket :) 13/L
2014. aug. 25. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!