Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó japán harcművészetek,...

Jó japán harcművészetek, amiket Budapesten is oktatnak?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%

A judót egész Magyarországon jó színvonalon oktatják, így Pesten is!

Az aikidóval sem lenne nagy probléma, de az aikido egymagában semmi reális harci értéket nem ad, ezért célszerű mellette valami küzdősportra járni (pl. ökölvívás, birkózás, savate)!

A karatét sajnos egész hazánkban nevetséges minőségben oktatják! Talán az egyetlen kivétel az ashihara karate, de azt nem tudom, hogy van-e ashihara edzés Pesten!

#USBORNE

2014. aug. 4. 23:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha verekedni akarsz jól, vagy megvédeni magad, akkor először járj Boxolni, az megtanít a kezek használatára, mert hát utcán általában azt használják, utána jöhet a Thai Box ami rúgásokat is tanít. Ha minden féle kép Japánt akarsz, akkor előttem írták, de a Karate is jó még.
2014. aug. 5. 08:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! ^_^
2014. aug. 5. 14:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Van Budapesten Ashihara karate. :D
2014. aug. 5. 14:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a véleményem az aikidóról. Gondolkoztam rajta, de nem nagyon tetszett. :/
2014. aug. 5. 15:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem japán, de mi a vélményetek a kung fu oktatásról?
2014. aug. 5. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

A kung-fu oktatás színvonala szintén nevetséges hazánkban, ráadásul a régi ázsiai kung-fu varázslások már nem működnek a mai Magyarország utcáin! Ha mindenáron kung-fut akarsz tanulni, akkor keress wing CHUN (nem wing TSUN), vagy hung gar edzést, de én egyáltalán nem ajánlom a kung-fut! Maradj az igazi modernizált stílusoknál: ökölvívás, thai box, savate, judo, birkózás, BJJ!

#USBORNE

2014. aug. 5. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:
De mond már, mi a cél???! Jól akarsz verekedni, megvédeni magad, vagy csak úgy kikapcsolódni ?
2014. aug. 5. 16:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Első 2 :D
2014. aug. 5. 16:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor Thai Box, Box, Judo, és talán a Karate, meg az MMA.

Ezek mind jók, csak nem pont mind Japán . . .

2014. aug. 5. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!