Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti mennyi idő alatt futtok le...

Ti mennyi idő alatt futtok le egyben 6 kilométert?

Figyelt kérdés
20 perc alatt lefutottam. Az jónak számít? A másik kérdés meg ki van emelve.
2014. júl. 26. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát küld el ezt a dolgot mert nem jön hogy elhidegszem. Főleg hogy találtál magad mellé még valakit aki bírja ezt a tempot. De gondolom akkr jövőre indulsz az olimpián.
2014. júl. 27. 00:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Kép elküldve, és nem kellett sokáig keresgélem partnert,hiszen a társam is 8 éve sportol,ráadásul egy háztartásban élünk.
2014. júl. 27. 09:09
 13/14 anonim válasza:

Az nagyon jó idő!!És azoknak üzenem,akik itt kérdőre vonnak,hogy igen,simán le lehet futni 20 perc alatt 6 kilométert!

Több év kihagyás után(régebben verseny szerűen futottam és atletizáltam,mára már nem csinálok semmit)én ma futottam le 6 kilométert,az időm 32 perc volt,bár én lány vagyok,te gondolom fiú.

De maradjunk annyiban,hogy elég jó időt futottál,edz sokat,és próbálj meg egy félmaratont,szerintem érdemes :)

2014. aug. 25. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Simán lefutja aki versenyszerűen sportol/sporolt. De neki fogalma sincs arról mennyi a jó idő, tehát mst kezdte. Az baromi fura.
2014. aug. 25. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!