Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Külföldre is szállítanak?

Külföldre is szállítanak?

Figyelt kérdés
Pannonia íjász nevezetű győri boltból szeretnék rendelni egy nomád íjat és hozzá tartozékokat. Az oldalukon kint van euróban is, hogy mennyibe kerül. Valaki tudja, hogy külföldre (Szlovákiába)is szállítanak ki termékeket? Előre köszönöm a választ!

2014. júl. 20. 17:03
 1/2 belapus ***** válasza:

Pannonia íjász boltot nem, de Pannon Vadászíjász Webáruházat találtam.Amennyiben ugyanarról van szó, a weboldalukon, a Szállítás menüjében az alábbiakat olvastam:

"...H.) A Szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (INTERNET) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Vásárlási Feltételek azonban kizárólag a Magyarország területére címzett és magyar számlázási címet feltüntetett megrendelésre érvényes. Az ettől eltérő megrendelésekre a Szolgáltató internetes felületének szlovák illetve német nyelvű verziójában feltüntetett Vásárlási Feltételek vonatkoznak...."

2014. júl. 20. 17:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, egy webáruházról beszélünk. :)

Már azóta megérdeklődtem, és szerencsémre szállítanak ki Szlovákiába is.

Köszönöm azért a választ! :)

2014. júl. 21. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!