Lehet olyan, hogy valaki az rg-ből él meg?
Figyelt kérdés
Tehát,
Nem versenyekről versenyekre járva gondolom...
hanem, hogy elmegyek egyszer-kétszer ovikba úgymond bemutatózni vagy valami... gondolom ehhez kéne letennem valami képesítést de mit?
A másik tervem, ötletem az, hogy valahol a közelemben nyitok egy rg "napközit" ahol nem versenyekre készülünk, csak azért csináljuk mert szeretjük... ez azoknak lenne jó, akik nem szeretnének versenyekre járni, csak hobbiból akarják...
Vagy mundjuk fesztiválon, egy-egy énekes dalára rg-nék...
Szerintetek? Lehetetlen vagy megoldható? Lenne érdeklődés rá? Mi minden szakot kéne ehhez letennem?
2014. júl. 10. 18:04
1/3 anonim válasza:
Teljesen laikus vagyok, de szerintem sokkal többet számít, hogy mennyit tettél le az asztalra, és milyen kapcsolataid vannak. Azt viszont, hogy ebből meg tudj élni... Elég necces
2/3 A kérdező kommentje:
Vagy mindhármat egyszerre?
2014. júl. 11. 08:14
3/3 anonim válasza:
vass dórát elég sokat fotózzák magazinokba,interjúkat,riportokat ad a fókuszba,aktívba,ezek után meg mindenért pénzt kap a sportolói fizetése mellé.
szóval ő ebből él.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!