Trafó Lászlo kérdése:
Scitec mega daily one plus mellékhatásai lehetnek?
Figyelt kérdés
Szédülök,fáradt vagyok,fáj a hasam,nem szedem kb 3-4 napja.
32 szemet szedtem be,és most 1 hete vette észre ezeket a furcsa tüneteket.
És fáj ball oldalon a mellkasom is.
2014. júl. 9. 20:09
1/4 anonim válasza:
Ezek inkább valószínűleg 32 év rossz táplálkozásának,nem megfelelő mozgásának következményei,nem egy esszenciális vitaminé.Alapból és főleg ha szíves,magas vérnyomásos vagy,akkor szedjél hozzá napi 4000mg omega 3at.A glutén érzékenységre is rákereshetsz.
2/4 A kérdező kommentje:
gluténérzékeny hogy lennék? mikor nem is eszek lisztes dolgokat..kenyeret se tudom már mikor ettem utoljára,és sportolok,több éve futok/kerékpározok.
és többen írtak ilyen mellékhatásos tüneteket erre a termékre...
2014. júl. 10. 13:14
3/4 anonim válasza:
akkor ne szedd. a scitec / biotech termékek csak átverések. drágák és rossz minőségűek.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem szedem már,most ilyenkor sok folyadékot igyak,hogy minél hamarabb távozzon a szervezetemből?
BioTech termékekkel soha nem volt bajom még.
2014. júl. 10. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!