Dzerintetek Neymar helyes? Nektek tetszik?
Azért latják helyesnek mert sportos, sikeres,pénzes focista így dominans.
Ha bolti eladó lenne akkor hiaba nézne ki ugyanígy,feleennyien se mondanak ra hogy helyes.
Egyetértek az elsővel. A fiatal tinilányok 99.9%-a nem foglalkozna vele, ha nem lenne híres. Csak egy példa: Ha egy hajléktalan vagy egy közmunkás elmegy melletted - lehet az a világ legjóképűbb pasija - a legtöbb lány lenézné és soha nem mondaná rá, hogy asztaaa de jó pasi. Ha ez a pasi szerencséjére bekerülne egy olyan csapatba, mint Neymar, akkor a világ 7 csodái közé sorolnák őt. Ez pedig szerintem képmutató és szánalmas.
Visszatérve a kérdésre: Nekem Neymar szépsége jóval túllőtt az átlagon felüli kategórián.
Valamennyiben igaza van az elsőnek. De szerintem ha bolti eladó lenne, én ugyan úgy megnézném, hogy jaj de helyes. És igen,ezzel válaszoltam is a kérdésre. Szerintem nagyon helyes, és remek focista.
És a többiek meg ne féltékenykedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!