Szaistok! 14 éves vagyok és szeretnék elkezdeni röplabdazni. Túl késő elkezdeni?
Figyelt kérdés
Az iskolában tesin már szereztem némi alapot de nem mondanám kezdetleges tudásnak. Azon gondolkodtam hogy a suliban igaz h van roplada edzes de nem lenne jobb valamilyen klubba vagy valahova menni. A sulibol mar csak egy ev van es ki tuja hol tudom folytatni illetve tudom e folytatni. Nagyon örültem ulnek ha tudnatok segiteni es bocsi a sok elirasert.2014. jún. 25. 23:25
1/1 anonim válasza:
Attol függ hogy verseny szinten vagy szabadidő sport ként.persze ha kicsit ügyesebb vagy az átlagnál akk simán lehetsz versenyző is:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!