Valaki leírna mindent a Hungaroringi Forma 1-es boxutca látogatással kapcsolatban?
Nem tudom mire vagy kíváncsi, de akkor nagyjából.
Egy kapun engednek be mindenkit, ez, ha jól emlékszem a 6-os kapu. Itt már órákkal előtte sorban állnak az emberek, hogy elsők legyenek, aki odaérhetnek. Ennek az oka, hogy ekkor szokott lenni a pilóták által kötelező autogram osztogatás. Aki szeretne annak tényleg időben oda kell érnie, mert itt is sor áll, de nem kerül mindenkire sor, korlátozott idő áll rendelkezésre, sőt azt sem nagyon tudod szabályozni, hogy kitől szeretnél autogrammot. Odaterelnek az asztalok elé ahol épp aláír 2-3 pilóta és aki ott van az aláír neked. Persze váltják egymást, de egyből kiterelnek, ha kaptál autogrammot. Nincs esély újra sorba állni.
Aztán vannak akik csak a boxutcán szeretnének végig menni. Itt is nagyon nagy a zsúfoltság, odamehetsz, nézelődhetsz, korábban mikor még nem volt ez a kötelező autogramosztogatás, néhány pilóta kijött üdvözölni a vendégeket. (ez azért annyira nem jellemző) Többnyire a Ferrari box előtt tömörülnek az emberek. Néha el lehet csípni egy-egy kerékcserét, mert ilyenkor is gyakorolják a csapatok, egy-egy autót a parc fermébe tolnak ellenőrzésre, más nagyon nem történik. Talán 2-3 órát lézenghetsz a boxban, aztán vége ennek is. A célegyenesben sétálhatsz és onnan mehetsz be a boxba.
Összességében nagyon élmény testközelből látni az autókat. (meglepően kicsik és tényleg karnyújtásnyira vannak.)
Szóval egyszer megéri végigmenni.
Akár pénteki jeggyel is bemehetsz, a póló, sapka árusok, már ott tanyáznak a ring körül, enni-inni vihetsz magaddal a hátizsákba, de sok helyen osztogatnak vizet a nagy forróság miatt.
Mi érdekel még?
Én kétszer voltam benn csak pénteki jeggyel, szóval szerintem beengednek, hacsak nem változott a szabály, de nem hiszem.
Sapkák nagyon változó, attól függ milyen kell. Nyilván Ferraris, főleg, ha idei kollekció akkor drágább, ha régebbi olcsóbb és csapatok szerint is változó az ára. Nem tudom igazából, van ami megéri, van ami nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!