Boksz edzés Budapesten (? )
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani valami normális klubot, ahol kezdőkkel is rendesen foglalkoznak, normális emberek járnak oda, figyelnek arra, hogy keménykedjenek az emberek a kisebb, vagy kezdő emberrel, és lehetőleg nincs, vagy kevés cigány jár oda?2014. jún. 14. 14:07
1/4 anonim válasza:
hogy keménykedjenek az emberek a kisebb, vagy kezdő emberrel
WTF?
2/4 anonim válasza:
Írhatnál pontos kerületet is! Az hogy Budapest, az elég tág fogalom!
#USBORNE
3/4 A kérdező kommentje:
én XXI. kerületben lakok, de a környékén is tökéletes.
1. válaszolónak: bocsánat, ha nem fogalmaztam érthetően. Láttam már (más küzdősportoknál, harcművészeteknél is), hogy valami agyatlan barom nekiáll és kontroll nélkül üti veri a másikat , és nem (tudja vagy akarja) felmérni erőfölényét. Így elég durva sérüléseket is tud okozni, és egyáltalán nem sportszerű. Persze ez küzdősport, vannak pofonok, bekapott ütések, benne is van a pakliban, de azért így elég durva és komolyabb sérüléseket is lehet szerezni.
Remélem érted mire gondolok.
2014. jún. 15. 10:39
4/4 anonim válasza:
Csak megjegyzem, a bokszolók között rengeteg a cigány, és semmi baj velük, ők nem azok a fajták, akikaz utcán meg fognak támadni, meg büdösek. Nézd mega Vasas bemutatóit, 10 gyerekből 5-6 cigány. És sportban nem számít, ő is sportoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!