Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sok biciklizéstől izmos...

A sok biciklizéstől izmos seggem lesz?

Figyelt kérdés
Ugyebár a lányoknak is fontos, hogy milyen segge van egy srácnak, ezért kérdezem ezt :D 17/F
2014. jún. 14. 09:54
 1/10 anonim válasza:
58%
igen formálodik valamennyit ha sokat bringázol. De ha izmos segget akarsz akkor menj kondiba és csinálj fenék formásító gyakorlatokat.
2014. jún. 14. 09:55
 2/10 anonim válasza:
46%
Csapasd neki jó kis feka pi.csád lesz bro.
2014. jún. 14. 09:56
 3/10 anonim válasza:
Hát én ismerek egy bicós csajt, ő ilyen országos versenyekre jár már régóta meg csomó kupája meg érme van, szóbal nagy bocós nagyon. De segge az nincs. Szóval nemtudom. Valamit biztos segít de ne várj csodát.
2014. jún. 14. 10:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Par év alatt talán. De a guggolassal,kitöréssel többre mész.

Ja meg persze étrenf..

2014. jún. 14. 10:03
 5/10 anonim válasza:
a normális kaja is fontos.
2014. jún. 14. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Sokan tévedésben élnek, ezért leírom:D

Nem az edzéstől leszel izmos, hanem a kajától, amit utána beviszel. Ahogy előttem leírták; terembe erősítő gyakorlatokat, utána normális kaja.

2014. jún. 14. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:
A súlyzós edzéstől lenne izmos. + ugye étrend!
2014. jún. 14. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Én évi párezer km-t letekerek, de csak a combom meg a vádlim lett igen vaskos, a seggemet (izmokat) sose éreztem fáradtak...
2014. jún. 14. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem :) én nagyon sokat biciklizek, de a fenekemen meg sem érzem. Arra kondizni szoktam.
2014. jún. 14. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
én hegyi kerékpározom és csak a combom és a vádlim izmosodik tőle , a hátsóm a súlyzós kitörésektől és guggolástól szép :) de a legfontosabb tényleg a kaja!
2014. jún. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!