Annyit nem, amennyiért megéri csinálni, legalábbis itt Magyarországon nem!
Ha már a pénzért csinálod, akkor az régen rossz! Ezt szeretni kell, imádni kell!
Ha már profi bajnokságokon érsz el dobogós helyezést, akkor kapsz valamennyi pénzecskét "ösztönzésképpen", de amatőr mérkőzések után semmit!
Persze Amerikába ha bekerülsz az UFC vagy a Pride Fc világába és kellő marketing árán lesz belőled valaki, akkor úgy megtömheted az MMA-val a zsebedet, mint az atom!
De ez sajnos Kelet-Európa!
#USBORNE
Egy igazi korrekt klub a nevezési díjat az egyesület kasszájából csengeti le, legalábbis nálunk ez így működik!
#USBORNE
Ezt nekem nem tudod bemagyarázni kedves #6-os!
Abban igazad van, hogy a nagyvárosokban sok a kamu MMA edzés, aminek az olyan tipikus páwa divatmajmok a célközönségei, akik csak azért járnak ketrecharcolni, hogy ki tudják írni facebookra!
Nálunk azonban nem ilyen van, ugyanis az én környékemen a hazug pénzlehúzó "stílusokat" kiutálja a közösség! Nálunk egy korrekt kemény MMA edzés folyik, ami olyan embereket képez ki, akik képesek megállni a helyüket akár a nemzetközi bajnokságokon is!
Lehet, hogy nem hisztek nekem, a ti dolgotok, de nem fogok magyarázkodni! Ez az igazság, ez van!
#USBORNE
Hadd ne kelljen személyeskednem, maradjunk az anonimitásban! Nem fontosak a nevek, nem fogok konkrét személyeket írni! Nem ezek a fontosak, hanem a tények!
Ne haragudj, de egy anonim oldalon nem fogok konkrét neveket kiírni egy vadidegen egyénnek! Ez van, nyugodtan megpróbálhattok oltani, akkoris a névtelenségnél maradok!
#USBORNE
"Nem ezek a fontosak, hanem a tények! "
Igen, és a tény az, hogy itt egy arctalan internetes gyerkőc 'usborn' néven hasára ütve kiírt valamit. :D Ezek a tények jelen pillanatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!