Ki a kedvenc f1-es pilótátok és miért, ki a legeséjesebb a vb-címre?
Figyelt kérdés
A kedvencem Rosberg, mert jól versenyzik és megérdemelne már egy vb címet2014. jún. 11. 13:56
1/7 anonim válasza:
Legeséjesebb nincs.
A legesélyesebb pilóta Hamilton vagy Rosberg, elég szoros köztük a verseny.
2/7 anonim válasza:
Nekem Alonso,de idén semmi esélye,így Rosbergnek szorítok :)
4/7 anonim válasza:
Érdekes tavaly még 1 szurkolója sem volt Rosbergnek, idén meg valahogy mindenkinek a kedvence lett.
Amúgy Alonsonak szurkolok 2003 óta és ezen nem változtat az, hogy ki épp az aktuális esélyes. Különben meg nem nagyon érdekel ki nyeri idén, bizonyára valamelyik Mercis.
5/7 anonim válasza:
Nincs egy külön kedvencem, Hamiltonnak, Alonsonak és Räikkönen-nek szurkolok évek óta.
Ha Hamilton maximálisan koncentrál a versenyzésre, minden rendben lesz a magánéletével és elkerülik a műszaki hibák akkor én őt tartom esélyesebbnek.
6/7 anonim válasza:
2007 ota Hamilton.A legeselyesebb a vb-re.Hajra Hami<3
7/7 A kérdező kommentje:
4.-es válaszoló: pl. én már 3 éve Rosberges vagyok. Még jó hogy neki szurkolok. Itt az esélye egy vb-címre ha nem cseszi el.
2014. jún. 14. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!