Milyen pörgős zenéket tudtok ajánlani futáshoz/bicajozáshoz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 14:59
1/19 anonim válasza:
50 Cent, Snoop Dog,Dmx, Busta Rhymes, Eminem, Flo-Rida. A rap/hip-hop/r&n'b-ből vannak a legtöbb erre alkalmasak:D
2/19 A kérdező kommentje:
köszi! magyar zenék közül esetleg? (pl.: Sub Bass Monster)
2010. jan. 1. 15:12
4/19 anonim válasza:
Rendszeresen járok futni és rockot hallgatok.pl:Tankcsapda
5/19 anonim válasza:
Jah rock is jó tankcsapda magyarban külföldiben linkin park,slipknot,limp bizkit, sub bass szerintem nem elég gyors :D
6/19 anonim válasza:
Bicajozáshoz max akkor, ha görgőn van a bringa. Forgalomba hatalmas felelőtlenség fülessel tekerni. Futáshoz pedig azt ajánlanám, hogy inkább erdőben, ott valahogy nem olyan, mint a 400-as pályán zombulni.
7/19 anonim válasza:
Nem kell füles ahhoz, én simán úgy csinálom hogy a telóm a zsebemben van és megy közben
8/19 anonim válasza:
Ha gyorsan mész(>30km/h), abból túl sokat nem lehet hallani.
9/19 anonim válasza:
Hangos teló kell nokia 6300 és e51 elég hangos
10/19 A kérdező kommentje:
szerintem paraszt az aki utcán hangosan zenét hallgat. engem is idegesít ha az ablakom alatt bömböl valaki telefonja,én sem zavarok mást ezzel:) (bocsi ha bunkó voltam,de ezt gondolom)
2010. jan. 1. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!