Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot tudnátok ajánlani?

Milyen sportot tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
164 cm vagyok és 55 kg. 2-3 kg-ot szeretnék fogyni. A hasamon van egy kis zsírpárna, ezt szeretném vhogyan lefaragni. Sajnos a kardiók közül sok nem jöhet szóba, mert az egyik lábam el volt törve, és bokaszalag sérülésem van. Ötletek?

2014. jún. 3. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy kalória mínuszban legyél. Akár sima súlyzós vagy saját testsúlyos edzés is elég a jó diétához. Tehát az étrendeden múlik a dolog. Gondolom azt tudod, hogy nincs helyi zsírégetés, tehát olyan nincs, hogy csak hasról megy le.
2014. jún. 3. 20:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze, tudom. :) Csak azért írtam, mert erre a kardiót szokták mondani, illetve a kevesebb szénhidrát bevitelt.
2014. jún. 3. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
A kevesebb ch az okés. De sima étrenddel is lehet fogyni kardio nélkül is. Az csak megkönnyíti, illetve annyival többet ehetsz. De én is sokszor szálkásítottam le kardio, illetve aerob edzés nélkül is.
2014. jún. 3. 20:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Okés, köszi. Szerintem vmi súlyzós lesz akkor. Nagy étrend változtatásba most nem is tudok kezdeni, viszont mozogni mindenképpen szeretnék vmit.
2014. jún. 3. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Pedig az étrend a lényeg. Emelt fehérjebevitel, kevés ch.
2014. jún. 3. 20:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értettem, hogy a teljes szénhidrát elhagyás most nem menne. A csökkentett bevitel az ok, és a sok fehérje is ok.
2014. jún. 3. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem is egyből kell csökkenteni, hanem fokozatosan, ha nincs meg a heti 0,5-1 kg fogyás.
2014. jún. 3. 20:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem is egyből akartam nullra levinni a szénhidrát bevitelt egyik napról a másikra, mert olyan falásiroham törne rám, hogy a hűtőt felzabálnám egyben.. Csökkentem a szénhidrátot, növelem a fehérjét, súlyzóst kipróbálom, és meglátom, mi lesz.
2014. jún. 3. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Így van, jó lesz, próbáld ki.
2014. jún. 3. 21:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jún. 3. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!