Nem tudnátok segíteni nekem? Egy 9' méretű verseny biliárdasztalt csináltam teljesen DIÓBÓL! Esztergált lábakkal, bordó posztóval, luxus kivitelben.
Figyelt kérdés
Sajnos még képem nincs, de körülbelüli árat jó lenne tudnom, mert eladnám.700-800000-re gondoltam, de nem tudom, hogy lehet-e többet kérni érte, vagy így is sok. Köszönöm előre is válaszaitok!2014. máj. 24. 20:11
1/2 anonim válasza:
kép nélkül semmit nem tudunk válaszolni, aki meg 700-800 ezret kifizet egy billiárd asztalért, az általában a márkát veszi meg, nem pedig azt, amit Gipsz Jakab összebarkácsolt.
2/2 Wadmalac válasza:
Egy tömörfa Brunswick asztal 9-esben 2-4 milla.
Ha szakértő módon van megcsinálva, játéktér méret stimmel, jó posztó, igényes munka, akkor nem irreális az eladási ártipped.
De szalon nem fog venni tőled, mert azokban a játékosok értenek hozzá, nem a tulajok, meg azok mindenképpen márkanevekkel is be akarják csalni a játékosokat.
Egy vastag pénztárcájú mániákus biliárdos, akinek még van is helye hozzá otthon, rácsaphat ennyiért.
Ha valóban tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!