Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Üdv, Valaki tud Budapesten...

Üdv, Valaki tud Budapesten olyan helyet ahol Wing Chunt oktatnak?

Figyelt kérdés
(Ha lehet a lok yiu ágazatot képviselje, de ez legyen a legkevesebb) Ami fontos, hogy ne pénzlehúzós hely legyen hanem egy normális kulturált társaság megbízható oktató/oktatókkal.

2014. máj. 23. 18:34
 1/1 anonim ***** válasza:

"Névjegy

Wing Chun Kung-Fu iskola Lo Man Kam tanításai szerint.

Leírás

Edzések ideje:

Kedd - csütörtök: 20:15 - 21:45

Budapest, Akadémia u. 14

Seven Star Mantis kungfu iskola terme

Az első klubunk 1990-ben alakult Budapesten, majd 1992-ben, sifu Tóth Zoltán és vele együtt a klub is leköltözött Szegedre. Egészen 2002-ig nem igazán gondoltunk bővítésre, nem nyitottunk új klubokat, megelégedtünk a szegedi csoport létezésével. Ekkor azonban sifu a kínai Lo Man Kam nagymester személyes tanítványa lett, és innentől fogva az iskola tudatosan építkezni kezdett. A Budapesti csoport 2011-ben indult, egyelőre egy tornateremben edzünk a fenti címen."

Ezt találtam! Én nem wing chunozom, de erről a klubbról nem hallottam még rosszakat! A lényeg, hogy megtanítsanak korrektül támadni-védekezni-elmozogni, kemény legyen az erősítés, precízen nyújtsatok, komolyan sparringeljetek és fejlesszék a fájdalomküszöböd! Ha ezeket ez az edzés megadja, akkor nagy problémák már nem lehetnek!

#USBORNE

2014. máj. 26. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!