Nektek tetszik az ilyen comb?
Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek és izmosodik a combom, aminek örülök, de kezd hasonlitani a fenti képhez, vagyis igy "kidudorodik", ami nekem nem igazán tetszik.
Hasonlo lábak tetszenek: [link]
Amúgy néha Rubint Réka DVD-re is edzek, és annak ellenére hogy ő rengeteget edz,nem olyanok a lábai mint az első képen.Ha tovább edzek mégrosszabb lesz, vagy esetleg válasszak más edzésformát?
Köszi előre is:)
2014. máj. 19. 13:51
1/11 anonim válasza:
Az első kép egy sportoló combja, a 2. pedig egy lány, akin semmi izom nincs.
2/11 anonim válasza:
Csak az ilyen, vagy a még ilyenebb tetszik. A második fajta borzalom nálam.
Bár az is igaz, hogy a véleményem nem lesz hatással az életedre, mivel sosem fogunk találkozni.
4/11 A kérdező kommentje:
2014. máj. 19. 14:20
5/11 anonim válasza:
Komolyan a formatlan,gyenge comb az ideal? Nemár
6/11 tkodit válasza:
az a dudor a combfeszítőd egyik feje. gratulálok, sikeresen kezdesz megundorodni a saját testedtől, és izmaidtól. ha abbahagyod az edzését, akkor lassan elpuhul, és olyan "szép" izomtalan lesz mint a második kép.
8/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem undorodom a saját testemtől. Elsősorban kiváncsi voltam mások véleményére.
Köszönöm a válaszokat:)
2014. máj. 19. 17:10
9/11 Andi80018 válasza:
Én örülnék, ha olyan izmos lábam lenne, mint állat. Ha annyi időm és lóvém lenne, mint Rékának, akkor lehetne is. A második kép egy normál láb, átlag.
10/11 anonim válasza:
Még jó hogy tetszik,de a nők többsége csak akkor hajlandó edzeni meg odafigyelni a kajára,ha az ember szakítással fenyegetőzik,vagy hasonló izomfóbiás debilek,mint te,úgyhogy sajnos nehéz ilyen combú nőt találni.J Alba is jó csaj,de egy fitneszes az még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!