Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nektek tetszik az ilyen comb?

Nektek tetszik az ilyen comb?

Figyelt kérdés

[link]

Rendszeresen edzek és izmosodik a combom, aminek örülök, de kezd hasonlitani a fenti képhez, vagyis igy "kidudorodik", ami nekem nem igazán tetszik.

Hasonlo lábak tetszenek: [link]

Amúgy néha Rubint Réka DVD-re is edzek, és annak ellenére hogy ő rengeteget edz,nem olyanok a lábai mint az első képen.Ha tovább edzek mégrosszabb lesz, vagy esetleg válasszak más edzésformát?

Köszi előre is:)

2014. máj. 19. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az első kép egy sportoló combja, a 2. pedig egy lány, akin semmi izom nincs.
2014. máj. 19. 13:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak az ilyen, vagy a még ilyenebb tetszik. A második fajta borzalom nálam.

Bár az is igaz, hogy a véleményem nem lesz hatással az életedre, mivel sosem fogunk találkozni.

2014. máj. 19. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. Jobban tetszik.
2014. máj. 19. 14:18
 4/11 A kérdező kommentje:

Ahogy fent is irtam Rubint Réka lábai is nagyon tetszenek, és ő sportoló: [link]

[link]

2014. máj. 19. 14:20
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Komolyan a formatlan,gyenge comb az ideal? Nemár
2014. máj. 19. 14:37
 6/11 tkodit ***** válasza:
65%
az a dudor a combfeszítőd egyik feje. gratulálok, sikeresen kezdesz megundorodni a saját testedtől, és izmaidtól. ha abbahagyod az edzését, akkor lassan elpuhul, és olyan "szép" izomtalan lesz mint a második kép.
2014. máj. 19. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:
A második az nem tetszik.
2014. máj. 19. 17:03
 8/11 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem undorodom a saját testemtől. Elsősorban kiváncsi voltam mások véleményére.

Köszönöm a válaszokat:)

2014. máj. 19. 17:10
 9/11 Andi80018 ***** válasza:
Én örülnék, ha olyan izmos lábam lenne, mint állat. Ha annyi időm és lóvém lenne, mint Rékának, akkor lehetne is. A második kép egy normál láb, átlag.
2014. máj. 19. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Még jó hogy tetszik,de a nők többsége csak akkor hajlandó edzeni meg odafigyelni a kajára,ha az ember szakítással fenyegetőzik,vagy hasonló izomfóbiás debilek,mint te,úgyhogy sajnos nehéz ilyen combú nőt találni.J Alba is jó csaj,de egy fitneszes az még jobb.
2014. máj. 22. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!