Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szép estét! Tudnátok válaszoln...

I.B.T. kérdése:

Szép estét! Tudnátok válaszolni az alábbi kérdésekre? 19/F

Figyelt kérdés

1:Mi a különbség a szobában (rossz idő miatt például) való körbe körbe való futás és a kint való futás között? Úgy értem, a fogyás szempontjából. A térdet azt jobban igénybe veszi az erősebb körözés mint az udvaron, igaz?

2: A térdem szokott fájni. Anno még sokat sétáltam, járkáltam órákig is akár úgy, hogy nem álltam meg +túlsúlyos vagyok. Nem voltam vele orvosnál, bár szerintem némi porckopásom lehet ( sokat szokott kattogni, plusz mint írtam ha megterhelem fáj). Gondoltam mivel még fiatal vagyok helyre lehetne legalább valamelyest hozni: szoktam inni kálcium pezsgőtablettát amiben található K és D vitamin(na meg persze tejet), valamint, hogy a térdekben megfelelő legyen a vérkeringés ülő vagy fekvő helyzetben térdhajlításokat végzek- ezek használnak?

Mennyire változna a helyzet ha lefogynék olyan 20 kilót?

3:Csak normális keretek közt akarok zsírt "veszteni" de tegyük fel, hogy gyorsan leadok egyszerre sokat. Ennek hatására felszabadul egy csomó méreganyag. Ezeket sok vízzel illetve teával (főleg a zöld teára értem) el lehet távolítani, értem ezt az anyagcsere felgyorsítására.

A válaszokat köszönöm!

2014. máj. 15. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:

1.Fájós,sérült térddel,túlsúlyosan alapból ne is gondolkozz a futásban,szobabiciklit vegyél.

2.Az ízületi fájdalmak legnagyobb százalékban a gyulladást előidéző táplálkozás következtében alakulnak ki.Pl a rendszeres és sok tej ivás,tej származék fogyasztás okozhat ilyet arra hajlamosaknál.A sima tej meg alapból nem alkalmas emberi fogyasztásra.Vagyis gyulladás csökkentő táplálkozás,amivel alapból elég nehéz fent tartani egy nagy elhízott testet,mert nem tartalmaz tej származékokat és gyors szénhidrátot,gabonát.E mellé még vehetsz ízületvédőt és a fegyencedzés guggolás fejezete szerint elkezdheted edzeni a térd ízületet a combod és a vádlid.A helyzet alacsonyabb testsúllyal annyiban változna,nem nem lenne ekkora ízületi terhelés.

3.Ez a kérdésed totál téveszme.Méreganyag azért van a testedben mert gabonát eszel,olyan sokat,hogy elhíztál,vagyis megmérgezed magad és iszod a gyulladásfokozó nem emberi táplálék tejet.A tea egy sima ízesítő nem csodaszer,ha nem tudsz annyi vizet meginni,mint amennyi kell és a tea ízét jobban szereted,akkor igyál teát nyugodtan,de zen kívül nem befolyásol semmit sem.

2014. máj. 15. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

gyorsan nem tudsz leadni ilyen súlytöbbletet csal hiány táplálkozással aminek az egyenes következménye mikor abbahagyod, nem más mint a visszahízás.

Neked szálkásító diéta kell, és rengeteg testmozgás, legyen az akár séta... nem kell egybõl futni...

ha heti 1 kg-nál többet adsz le, a bõröd nem fogja bírni a tempót és olyan leszel munt egy telefosott búvárruha...

a tej pedig valóban gyulladásfokozó, lehet hogy már attól elmúlna a térdfájásod, ha nem mérgeznéd vele magad.

a teába meg van koffein meg egy hatalmas adag placebó...

2014. máj. 16. 07:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Lecsökkentem vagy tán teljesen el is hagyom a tejet, viszont akkor lenne plusz még egy kérdésem. Az a pezsgőtabletta amelyben van kálcium+K+D vitamin az jo a test kálcium pótlására?
2014. máj. 16. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!