Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő körül belül a Wing...

Mennyi idő körül belül a Wing Chun elsajátítása?

Figyelt kérdés
Jártam a Leun Ting félére is de ott semmit nem tanultam meg ahoz képest, hogy sokáig jártam Wing Tsunra... Most Wing Chunra járok több mint egy hónapja het 5x másfél óra. Tehetségem meg van hozzá.... ha jól számoltam a Leung Ting féle Wing Tsunosok szinte mind 4 év alatt kapják meg a mester fokozatot tehát heti 2x járnak 1 óra edzéseel ami nem annak nevezhető az 308 napnak felel meg... én heti 5x megyek és évi 308 alkalmon veszek részt... így meg közelítőleg mennyi idő lehet vajon elsajátítani ezt a harcművészetet?

2014. máj. 5. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
4 év alatt maximum belejön az ember de ahhoz, hogy ténylegesen jó legyen benne több idő kell, egy harcművészet esetében meg mégtöbb.
2014. máj. 5. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Melyik wing chun-ra jársz? Lo man kam-féle wing chunra? A Lo man kam-on van sparring is. Ha oda jársz, ott lesz igazi tudásod LT wing tsunon járhattál volna 10 évet is, akkor sem tudnál semmit, csak egy valagravaló pénzt adtál volna ki. Wing chunban nem fogsz olyan könnyen kapni mesteri címet, ez nem Máday-féle rendszer, ahol bárki kap, ha kell ha nem, csak mert van pénze.
2014. máj. 6. 09:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok és Debrecenben az út és erénynél tanulok wing chunt... és ilyen rendszerességgel mennyi idő még úgy mond nagyjából elsajátítom? persze utána rewmdszeres edzéssel tökéletesítem a technikámat...
2014. máj. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!