Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A lovaglás is sport az embernek?

A lovaglás is sport az embernek?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Mielőtt elkezdtem, én sem hittem, kinevettem mindenkit, aki állította, hogy egy paci hátán üldögélni sportnak számít. Hát a baj az, hogy egy lónak esze ágában sincs megmozdulni, ha csak üldögélsz rajta. Annál jóval lustább. Hajtani kell a csípőddel, lábaddal, ha már elindult, akkor meg folyamatosan fel kell venni a mozgását. Amikor először mentem lovardába, mindenáron 1 órát akartam lovagolni, mondtam, hogy nekem 20 perc nem elég. Nem lehetett vitázni, csak 20 perc volt a futószáras foglalkozás. Napokig nem tudtam terpeszbe állni, olyan izomlázam volt, a combom, a hátam majd leszakadt. :)
2014. máj. 3. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy sport. Olimpiai érmeket 3 kategóriában adó sport. Akkor is kell hozzá erőnlét ha amatőr szinten űzöd. Igénybe vesz ám a lovaglás.
2014. máj. 3. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az, mind a két értelembe.
2014. máj. 3. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 4. 11:11
 5/5 anonim válasza:

nagyon sokan mondják azt h a lovaglás nem sportés erre született ez a video és szerintem a teljes igazség van benne

https://www.youtube.com/watch?v=JlWGq88lvaQ

2014. júl. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!