Magyarországon van hajrázás? Van vki aki ilyet csinál?
Én nem tudom rázni a hajamat, mert nem elég hosszú...
Vagy mire gondolsz? Netán a focimeccseken amikor mindenki azt mondja: "hajrá"?
2009. dec. 25. 19:02
2/11 anonim válasza:
drukker csajcsapatokra gondolsz? mert én nem tudok róla, hogy Magyarországon lenne... persze az Álom.net filmben van, de az csak film.
2009. dec. 25. 19:25
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, a focimeccsesre gondolok :D Tudod, mint a "Hajrá Csajok"-ban :D Hol lehetne azt autodidakta módon megtanulni? Mármnit a szaltókat meg ezeket?
4/11 anonim válasza:
2. vagyok...
ez jó kérdés, hogy hol.
nem szemétségből, de csak USA jut eszembe, ott menő a gimikben..
Európában nem terjedt el...
Egy régebbi osztálytársam ritmikus sport gimnasztikázott, ott is csak a pom-pomokkal ugráltak piciket és ennyi.
2009. dec. 25. 19:39
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az USA-ban ennek nagy hagyománya van, mert ott foci meccseket drukkolnak, Mo.-n meg nincsenek ilyen foci meccsek :S De sztem én erre születtem, annyira szeretném csinálni. Tudok pár trükköt (cigánykerék, spárga, szaltó) de szeretném fejleszteni magam.
6/11 anonim válasza:
Van nálunk is ilyen, igaz, nem olyan elterjedt, de van, én láttam is egy ilyen csapatot idén nyáron Újpesten.
2009. dec. 25. 20:08
7/11 anonim válasza:
Nem tudok róla,hogy ilyen lenne itt.Én ritmikus gimnasztikára járnék.Talajtorna stb.Ott megismerkedhetsz olyanokkal akiket szintén érdekel a téma.Megalakítjátok az első ilyen csapatot tuti siker lenne.Vagy valami tánciskola!
2009. dec. 25. 20:12
8/11 anonim válasza:
Ezen a rendezvényen volt:
[link]
Esetleg ha utoléred a szervezőket, biztos meg tudják mondani, hogy kik voltak.
2009. dec. 25. 20:20
Jaaa így már vágom... bocs az értetlenkedésért (1. vagyok). Tehát amire te gondolsz az az úgynevezett cheerleading. Keress rá így wikipédián, azon tuti van fenn magyar csapat.
(Amúgy én úgy tudom, inkább amerikai foci-meccseken szoktak lenni, tehát nem sima focin.)
Na egye fene, rákerestem neked: [link]
:D
2009. dec. 25. 21:57
Játj ugróasutal edzésre én is odajárok. Ez az életem már és soha nem fogom abba hagyni :)
2009. dec. 26. 17:49
Kapcsolódó kérdések: