Real madrid vagy Bayern München?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik nyer? és miért?2014. ápr. 28. 20:21
1/2 anonim válasza:
Én a Bayernt jobb csapatnak tartom, de úgy érzem, hogy ezt a Real már befogja húzni.
A hazai 1-0-ás eredmény ideálisnak mondható. Ők nem kaptak idegenben gólt és jelenleg továbbjutásra állnak. Ezt azt jelenti, hogy a Madrid beállhat védekezni és kontrázni, hiszen egy 0-0-ás eredménnyel is továbbjutnak.
De én valószínűnek tartom, hogy fognak rúgni egy gólt, amire a Münchennek már hárommal kéne válaszolni, amit én kizártnak tartok.
Tippem: 2-1 hazai győzelem, de Reál továbbjutás.
2/2 anonim válasza:
nem épp jött be a tipped én raktam *1-0 hendibe realt (10-es odds) nagyon egyben van most a reál bayernnek köze nem volt a meccshez.. atletico ellen is sima real győzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!