Van itt olyan férfi, aki deepWork-re jár?
a jóga és a pilates is alapvetően férfi mozgásformák voltak,férfiak végezték őket.
férfiak dolgozták ki őket férfiaknak.
az,hogy most,ebben a korban inkább nők csinálják többen csak a tájékozatlanság és a divat számlájára írható.
Gondolom a nőknek valót úgy értették, hogy ezek vékony, szálkás testet csinálnak, a férfiideál meg inkább a duzzadó izmú nagy test.
Erősítésnek én is csinálok más dolgokat mellette, ezt inkább kiegészítő kardiónak gondoltam. Ez érdekelne, hogy ilyenre mennyire jó, erősítés mellé.
szálkás testet elsősorban egy jó diéta csinál.
a deework meg a power jóga inkább jóga ászanákon alapuló saját testsúlyos erőedzés és rendesen igénybe veszi az izomzatot az állóképességet és az erő-állóképességet.
azzal meg ne foglalkozz,hogy egy olyan ember aki sose próbált hasonlót sem,az bekategorizálta női edzésnek összehasonlítási alap nélkül.
ha csinálta pár hónapot legalább akkor lehet a véleményét érdemben figyelembe venni.
Igen, a videók alapján nekem sem tűnt könnyed nőies edzésnek.
Legfeljebb az a furcsa, ha beállsz egyedüli férfiként 30 nő közé. Neked ez nem jelentene problémát? Voltál már ilyen edzésen? :)
hehe:)
az első 5 perc fura csak,utána úgyis arra fogsz figyelni,hogy ne sza-rj be mert olyan nehéz és bírjad tüdővel.
a másik meg,hogy ezek nem alibi edzések,mint pl a zumba amire a tehenek járnak lelkiismeretet megnyugtatni,ezért több a rendesen edző jó csaj.
a fáradság kimutatása sem jó pont a nyavajgás meg végképp nem.
gondold azt ha lemész,hogy te vagy a kéjenc fejű gyerek a klipből:)
http://www.youtube.com/watch?v=QQSYo_pC-QA
és persze egy férfi test legtöbbször sokkal erősebb egy nőétől és ha ez még lazasággal is párosul,azt veheted annak,hogy hazai pályán győzted le a női válogatottat.
magyarul bemutatod a nuniknak hogy is kell ezt csinálni rendesen.
Ebben a klipben is tükrös terem van, amit mindig utálok. :) Ki akarja önmagát nézni edzés közben?
Ami pedig a legyőzést illeti, ez is kérdés még számomra, hogy milyen edzettség kell egy ilyen órához, mert a videókon elég keménynek tűnt. Nem vagyok teljesen edzetlen, de kicsit ciki lenne, ha a lányok jobban bírnák. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!