Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van itt olyan férfi, aki...

Van itt olyan férfi, aki deepWork-re jár?

Figyelt kérdés
Megtetszett, és egy fitnesz klubban érdeklődtem, ahol azt mondták, hogy ez inkább nőknek való. Érdekelne, hogy van-e itt olyan férfi, aki jár DW-re, és hogy mi a véleménye róla, mennyire jön be neki. Persze nők is válaszolhatnak, ha járnak, és meg tudják ítélni, hogy a DW mennyire férfias vagy nem. :) Abban az értelemben, hogy inkább a női test formálására vannak-e kiélezve a gyakorlatok, vagy nemfüggetlenek.

2014. ápr. 18. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:

a jóga és a pilates is alapvetően férfi mozgásformák voltak,férfiak végezték őket.

férfiak dolgozták ki őket férfiaknak.

az,hogy most,ebben a korban inkább nők csinálják többen csak a tájékozatlanság és a divat számlájára írható.

2014. ápr. 19. 03:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Gondolom a nőknek valót úgy értették, hogy ezek vékony, szálkás testet csinálnak, a férfiideál meg inkább a duzzadó izmú nagy test.

Erősítésnek én is csinálok más dolgokat mellette, ezt inkább kiegészítő kardiónak gondoltam. Ez érdekelne, hogy ilyenre mennyire jó, erősítés mellé.

2014. ápr. 19. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:

szálkás testet elsősorban egy jó diéta csinál.

a deework meg a power jóga inkább jóga ászanákon alapuló saját testsúlyos erőedzés és rendesen igénybe veszi az izomzatot az állóképességet és az erő-állóképességet.

azzal meg ne foglalkozz,hogy egy olyan ember aki sose próbált hasonlót sem,az bekategorizálta női edzésnek összehasonlítási alap nélkül.

ha csinálta pár hónapot legalább akkor lehet a véleményét érdemben figyelembe venni.

2014. ápr. 20. 12:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, a videók alapján nekem sem tűnt könnyed nőies edzésnek.

Legfeljebb az a furcsa, ha beállsz egyedüli férfiként 30 nő közé. Neked ez nem jelentene problémát? Voltál már ilyen edzésen? :)

2014. ápr. 20. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

hehe:)

az első 5 perc fura csak,utána úgyis arra fogsz figyelni,hogy ne sza-rj be mert olyan nehéz és bírjad tüdővel.

a másik meg,hogy ezek nem alibi edzések,mint pl a zumba amire a tehenek járnak lelkiismeretet megnyugtatni,ezért több a rendesen edző jó csaj.

a fáradság kimutatása sem jó pont a nyavajgás meg végképp nem.

gondold azt ha lemész,hogy te vagy a kéjenc fejű gyerek a klipből:)

http://www.youtube.com/watch?v=QQSYo_pC-QA

és persze egy férfi test legtöbbször sokkal erősebb egy nőétől és ha ez még lazasággal is párosul,azt veheted annak,hogy hazai pályán győzted le a női válogatottat.

magyarul bemutatod a nuniknak hogy is kell ezt csinálni rendesen.

2014. ápr. 20. 16:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Ebben a klipben is tükrös terem van, amit mindig utálok. :) Ki akarja önmagát nézni edzés közben?

Ami pedig a legyőzést illeti, ez is kérdés még számomra, hogy milyen edzettség kell egy ilyen órához, mert a videókon elég keménynek tűnt. Nem vagyok teljesen edzetlen, de kicsit ciki lenne, ha a lányok jobban bírnák. :D

2014. ápr. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!