HELP! Nem értem amit láttam!?
Figyelt kérdés
Szóval, láttam egy bio boltban ilyen shakert vagy minek hívják meg egy csomo fajta bobozt ami volt zöld rózsaszín stb. Es protein meg ilyenek voltak ráírva. Tudatlan vagyok és nem értem hogy mik azok segítik a fogyást? Hogy kell használni? Miben segít?2014. ápr. 14. 23:14
1/2 anonim válasza:
A protein, az fehérje. Életben maradéshoz szükséges, alapvető tápanyag. A 3 fő tápanyagféleség egyike. Sportnál (mint kb. minden más tápanyagé) emelkedik a szervezet fehérjére való igénye. Fogyást nem segít elő protein. Vannak zsírégetéshez használható tápkiegek, amik elősegíthetik a fogyást, de a fogyás továbbra is étrend és fizikai aktivitás függvénye.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.!
2014. máj. 28. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!