Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ráz meg a konditeremben...

Miért ráz meg a konditeremben a futópad? Hogyan szüntethetném meg az elektrosztatikus töltést? Hol keressem egyáltalán a hibát?

Figyelt kérdés
Elkezdek futni rajta és amíg ki nem izzadok kicsit, állati íveket húzok a fém alkatrészekkel. Valami elektrosztatikus feszültség az tuti, mert ha gyakran érintem meg pl. a fém kapaszkodót, akkor kisebbeket csap, de ha mondjuk kihagyok fél percet akkor szó szerint égnek áll a hajam az elektromosságtól! :D Viccesen hangzik, de nagyon kellemetlen. Mit tehetnék?

2014. ápr. 13. 19:11
 1/1 anonim válasza:
Én otthon szoktam így járni, én sem tudom mitől van, de a közelben álló szobanövények is vezetik, és azok is "megcsípnek", ha véletlenül hozzájuk érek.
2015. febr. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!