Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Boxzsákot szeretnék otthonra,...

Boxzsákot szeretnék otthonra, milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
40-80kg tömött zsákot szeretnék. Műbőr anyag kibír 2-3 évet ha heti 3-4 alkalommal van használva? És hol vegyem meg ahol jó árak vannak?
2014. ápr. 1. 20:39
 1/1 aikiboxer ***** válasza:

Ha emeletre, lakásba szeretnéd, akkor inkább lebeszélnélek róla, mert iszonyat hangos. Emeletes házban csak a mélygarázsba/pincébe lehet ilyet szerelni, mert hangosabb mint egy dobfelszerelés (viccen kívül).

Kertesházban ugyanez a helyzet, ha a szomszédok háklisak vagy csendes emberek, bár a kertben sokkal kevésbé hallatszik, hogy püfölöd a zsákot.

A műbőr zsák simán kibír bármennyi terhelést, ennek ellenére én nem szeretem. Valahogy nagyon idegesít a felülete, hülye a hangja, csúszós, nem is tudom. Nekem is ez van sajnos otthon, de nem szeretem. Szóval ha zsákot veszel, érdemesebb (szerintem) bőrt venni.

A méret és forma meg a tömése nehéz kérdés. Mindenkinek más tetszik és ezt nem lehet pusztán súly alapján megmondani. Az se mindegy, hogy csak ütöd-e, vagy rúgod is a zsákot. Próbálj meg olyan helyre menni, ahol fel vannak függesztve a zsákok, hogy ki lehessen őket próbálni.

2014. ápr. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!