Jo lovas oktato Budapesten?
Én oda járok, személyes tapasztalataim vannak.
Tény, hogy nem 20hektáros legelőn vannak a lovak, de aranyosak, szépek, okosak, jófejek.
Az oktatás pedig nagyon jó. Én rengeteget fejlődtem. Tény, hogy drága, de szerintem megéri az árát.
Vagy esetleg még a II. Kerületben van a Petneházy..Na ez viszont nem ismerem, de ide fogok járni szeptembertől.(Bezár a Tatter, felujítják)
Amit biztosan nem ajánlok: Favorit lovarda, Akadémia, Honvéd
igen? vegulis lehet egy proba orat meger :) mennyibe kerul amugy?
Akademiat ismerem...hat egyezik a velemenyunk :)
Szia!
Én edzőm régen a Tattibaban edzett,( hivatalos általános edző il. oktatóként.) Most csömörre kötözött ki "társával".
Egyáltalán nem tizen évesek.
Tapasztalt versenyzők és egyikük edzőket vizsgáztat. remélem így meggyőződtél. ;)
2500Ft egy óra.
Ha tényleg szeretnél egyből eléggé komoly versenyszintű edzésben részesülni akkor válaszd Bakos Anikót. Ő a kelemen lovardában van, és lovai is.
Ha úgy érzed, hogy neked kicsit talán első látásra "kedvesebb", kicsit gyengébb edzésre van szükséged Babsza Karolinát ajánlom. Ő a kelemen lovardától kb. 200m-re van. :)
Versenyzési lehetőség is van.
Koszonom szepen :)
A Berribe jartam, ott pont a tizeneves lanyok vannak, ezert is jottem el onnan. Akademiat nem ismerem meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!