Davidegresy5 kérdése:
Ököllel ki lehet ütni egy nagy darab embert, tegyük fel hogy még izmos is és hova hatásosabb ütni és hogyan?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 13:56
1/9 dirtboy válasza:
persze hogy ki,az izom mérete nem ad ellenállást az ütések ellen,ha megütöd ugyan úgy össze esik mint más ember társai.
2/9 anonim válasza:
Szem, orr, nyak, tök. Mind jó pont és mindnél fent áll a halálozás és a börtön veszélye.
4/9 anonim válasza:
Karatézom közel 20 éve, van pár pont a testen, amit erősebben megütve repedés vagy törés érhető el,és akár halált vagy nyomorékságot is okozhatnak.
Ha verekedésre kerül sor élesben, mindig kerülöm, ezen pontokat.
Ált rúgok egy mawashi gerit combra, de olyat, hogy a bika leülne a földre, ha megrúgnám, volt, hogy az ember, akkorát kapott így, hogy mindkét lába alól, kicsúszott a talaj.nem bírt felállni, úgy húzták el.
Csak edzésen szabad ilyeneket csinálni, vagy jogos védelmi helyzetben, ne felejtsd el.
Amúgy nem értelek kérdező, rengeteg ilyen kérdésed van itt kinn, te félsz egyedül, vagy valaki bántani akar, vagy mi van?
5/9 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi nem akarok én senkit bántani,egy párszor már elvertek és nem merek verekedni miért van ez nem merek visszaütni.Egyszer belém kötött egy roma csávó részeg volt lögdösött rángatott és hirtele a könyökömmel megütöttem ahogy ki akartam szabadulni a keze alól és az elterült mint egy valami ,csak le zsibadt a kezem de sikerült lekönyökölni szerintetek éles helyzetbe hatásos lehet?
2014. márc. 22. 14:36
6/9 dirtboy válasza:
hatásos lehet persze hisz már meg is tapasztaltad de a könyökkel való ütés szerintem már képzettséget igényel mivel ahhoz hogy azzal meg tudd ütni elég közel kell hozzá menned.
7/9 anonim válasza:
Ugrásból nem lesz ereje a az ütésnek mire meg könyök távba sétálsz addigra ő már megütött.
8/9 anonim válasza:
mkit ki lehet ütni.
A 2. válaszolót kérdezném, egy tökön ütéstől/rúgástól hogyan lehet meghalni :D
9/9 viktorvarga válasza:
60 kilós férfi ha nincs gyakorlata,nemtud nagyot ütni.főleg nem pontosat stressz helyzetben.szerintem offos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!