Több réteg női tornadressz jó a hideg ellen?
szöszi ,tudsz ám kérdezni,
- jó.
Minden réteges öltözés jó a hideg ellen (jobb, mint az 1 vastag ruha). Így a több tornadressz is, rajtam is volt már egyszerre több rétegben.
Persze túlzásba ne vidd, mert akkor meg már normálisan nem tudsz mozogni. Jó, ha a második réteg már nagyobb méret (vagy már kicsit megnyúlt).
De már jönnek a jó idők, így ez már csak a jövő télen lesz esedékes.
2 rétegig van értelme,
Több estén jelentősen korlátozza a mozgást, semmi értelme,
ott már már melegítőt vegyél. 10-13 fok vagy az alatt
Igen, ilyen hidegekben én is kettőt veszek fel futáskor aláöltözetnek. Alulra egy hosszúujjút, rá egy rövidujjút (normál időben csak egy rövidujjút használok). Elsősorban a derék védelme miatt használom a dresszt, de most a hosszúujjú természetesen a kar miatt van. Több réteg viszont már zavarna a mozgásban.
Egyébként fiú vagyok, heteró, és tornadresszben nem mutatkoznék a szabadban (otthon is vagy egyedül vagy kizárólag feleségem jelenlétében veszem fel), ezért a futóruhát mindig rá veszem. Így senki észre sem veszi, mi van alul. De aláöltözetnek a legtökéletesebb ruhadarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!