Szerintetek lehetséges vagy hulyeseg?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap lattam a tvben egy meset amiben eleg sok lehetetlen dolog van de az egyik megragadt bennem... az volt benne h a szereplo (songoku) eldobott egy kovet full erejebol utanofutott es elkapta utanna meg eltorte... szerintetek lehetseges ha eldob egy ember egy kovet es utoleri meg dranokra tori a tenyerevel v hulyeseg? :D (bocsi,hogy nem irok ekezetet de telefonrol sokaig tart)2014. márc. 21. 21:49
1/5 anonim válasza:
Tökmindegy milyen követ dobsz el nem éred utol mielőtt leesik.
2/5 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy lehetséges lenne. Főleg ha a Dragon Ball-ról van szó :D
Ahhoz hogy a tenyerével radarokra törje, ahhoz nagyon erősen kell eldobnia, hogy akkorát csapódjon utána a tenyerén hogy széttörjön (plusz akkor már inkább ököllel tudná nem tenyérrel). De ha olyan erősen dob, akkor meg nem utána futni.
Lehet hogy valaki tud valami fizikailag alátámasztott cáfolatot is adni, de szerintem ez lehetetlen :)
3/5 anonim válasza:
Ha feldobok egy követ azt elkapom.. amúgy mi ez a kérdés bakker?
4/5 anonim válasza:
Teljes erőből eldobom 80-90fokos szögben és elkapom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!