Műtött lábbal sport?
Figyelt kérdés
Egy snowboard baleset során eltört a lábam, de nagyon sok helyen, többször műtötték, csavarozgatták, végül megmaradt, de szó volt eleinte arról is, hogy akkor annyi neki.
Mostanra, sok gyógytorna és fokozatos terhelgetés után működik, szinte tökéletes. Azért néha, néhol fáj. Az orvosom szerint a régi sose lesz, azt, hogy mit, hogy sportolhatok vele tapasztaljam ki, de nagyon óvatosan. Ha valakinek lenne ilyesmiben tapasztalata, nagyon érdekelne. A baleset előtt minden nap edzettem, gépeken is, kétnaponta úsztam, súlyzós edzésre és cross-ra jártam. De nyilván ez több, mint egy év volt, szóval azóta gondolom elmúlt a kondi...Mit lehet ilyen össze toldozott lábbal edzeni?
2014. márc. 13. 14:19
1/1 kovpet válasza:
Erre csak egy sportorvos tud felelősséggel válaszolni. Azért tippem szerint pl úszni biztos lehet. De szakember mondja meg, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!