Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egész alakot mozgató, teljesen...

Hosszúhajú kérdése:

Egész alakot mozgató, teljesen ingyenes sportolási ötleteket keresek szabadban. Lány vagyok - nem fegyencedzésre gondoltam. Ötlet?

Figyelt kérdés
ami eddig eszembe jutott csak a futás. Bicajhoz, rollerhez, görkorihoz már be kell ruházni sporteszközre. vagy valaki ad ingyen?

#ingyen #sport #egész alak
2014. márc. 7. 16:49
1 2
 11/19 kovpet ***** válasza:
De le is lehet tölteni állítólag.
2014. márc. 7. 21:41
 12/19 A kérdező kommentje:

na majd megnézem!

és még ötlet, utcai sportra?

várom még!

2014. márc. 7. 23:06
 13/19 anonim ***** válasza:
tudom ajánlani a calisthenics-et
2014. márc. 8. 16:08
 14/19 A kérdező kommentje:
hát ez nem kis piskóta! utánaolvastam a neten. de nem erősödni akarok. az ilyen gyakorlatoktól mindig vastagabb lettem. már nem merem elkezdeni sem. valami olyan kéne, mint a görkori, csak attól félek, vagy a bicaj, ami klassz és szoktam is nyáron naponta órákat, de egy dekát nem fogyaszt, vagy a futás, ami nem épp hasznos minden testrésznek. rollerről mit gondoltok?
2014. márc. 8. 16:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha telezabálod magad nap mint nap, és utána mozogsz, akkor persze hogy nem ér semmit fogyás szempontjából, mert 0-ra jössz ki! Kalóriamínuszban kell lenned.
2014. márc. 8. 16:58
 16/19 A kérdező kommentje:
miért kell egyből arra gondolni, hogy zabálok? naponta 3-szor eszem, reggeli egy péksüti, ebéd egy fogás mert nincs leves, meg egy süti,vacsi meg kb 2 melegszendvics. az a baj, hogy rögtön mindenki zabára gondol, ha van az emberen 5-10 kiló felesleg, rajtam kb 7-8, arra senki nem gondol, hogy más is lehet a háttrében? én napi 11 gyógyszert szedek olyan betegségre, ami nélkül nem tudok rendesen élni. és bizony a súlygyarapodás igen csak szerepel a melléhatások között. a gyógyszer előtt ezek voltak a paramétereim: 82 59 89 és 171 cm voltam- simán elmehettem volna modellnek. a gyógyszereimet kellene valahogy egyensúlyozni, a táplálkozásom meg ugyanolyan közel 40 éve.- így ettem modell alkattal is, egy középszintű klasszikus balett múlttal is.
2014. márc. 8. 17:31
 17/19 kovpet ***** válasza:

Eddig nem mondtad, hogy fogyni akarsz. Azt nem így kell.

Sok-sok aerób mozgás (erős séta, (szoba)bicaj, stb) és szálkásító diéta kell. Plusz persze nem árt mellette a fegyenc vagy súlyzós edzés, de csak izommegtartás céljából.

2014. márc. 8. 20:44
 18/19 A kérdező kommentje:
ezektől mind csak vastagabb lettem, kivéve a sétát, mert attól ugyanolyan maradtam. meg szeretnék szabadba lenni. csak van valami szabadidős dolog, amitől 1-2 hónap alatt lemegy 5-6 kiló?
2014. márc. 8. 22:00
 19/19 anonim ***** válasza:
mondjuk ha a szabadban ennéd meg a diétás étrended?
2014. márc. 8. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!