Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 évesen érdemes elkezdeni...

14 évesen érdemes elkezdeni boxolni?

Figyelt kérdés
?
2009. dec. 12. 21:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat edzek is itthon ,én azért megpróbálkozom januártól ,és egyébként hogy megy egy edzés hány hónap után van olyan hogy bemegy a ringbe két tanítvány és lehet boxolni persze fejvédő stb
2009. dec. 30. 16:24
 12/23 anonim ***** válasza:
habár én thaiboxolok, én két hónap után sparringoltam már.. szerintem attól függ, hogy milyen gyorsan fejlődsz, az edző majd szólni fog.
2009. dec. 30. 17:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Ezt a sportot csak hobbi szinten érdemes űzni. Meg aztán kíváncsi leszek arra hogy mennyire szeretnéd ezt tovább csinálni az első komolyabb meccs után. Én is csak hobbi szinten űzöm és akkorát szoktam néha kapni hogy azt hiszem lerepül a fejem.
2009. dec. 30. 23:13
 14/23 anonim ***** válasza:

12-14 év a legjobb kor, hogy elkezd. Akik szerint ez túl késő (akár) profi szinthez is, azok nem tudják miről beszélnek, a profi szint manapság egyébént is csak 25-30 éves korban kezdődik el igazán. A box az érett emberek sportja.

Sparingolni akár 1 hónap (vagy még kevesebb) elteltével odatehetnek. Arra azomban számíts, hogy ha eddig semmit nem sportoltál, akkor nehéz lesz, egyébként is egy nagyon nehéz sport, bár szerintem megéri.

2009. dec. 31. 10:11
 15/23 anonim válasza:

Ismerek olyan focistát aki 16-17 évesen kezdett el focizni és az MTK- ba meg a válogatottba is eljutott felnőtlént :) ;) szóval szerintem hajrá !!! :D

Sosem késő elkezdeni :) ;)

2009. dec. 31. 11:25
 16/23 anonim ***** válasza:

Én 9 éves korom óta boxolok.

Nehogy azthidd hogy ha elkezdesz most boxolni te leszel az új ,,Madár,, vagy Kótai :D 18/f

2009. dec. 31. 12:14
 17/23 A kérdező kommentje:
korábban karatéztam
2009. dec. 31. 14:07
 18/23 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan elkezdheted, egy próbát megér, 2-3 éven belűl úgy is ki fog derűlni mennyi tehetséged van hozzá, és hogy el tudod e érni a kívánt célodat, de ha nem, akkor sem hiszem, hogy veszítenél vele valamit is.

Próbáld meg és sok sikert hozzá!

2009. dec. 31. 15:05
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem is akarok Madár vagy Kótai lenni senkit nem akarok utánozni

2009. dec. 31. 17:36
 20/23 anonim ***** válasza:
ha fiú vagy vágj bele! sztem a küzdősportok férfiaknak valók nem kislányoknak
2010. aug. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!