14 évesen érdemes elkezdeni boxolni?
12-14 év a legjobb kor, hogy elkezd. Akik szerint ez túl késő (akár) profi szinthez is, azok nem tudják miről beszélnek, a profi szint manapság egyébént is csak 25-30 éves korban kezdődik el igazán. A box az érett emberek sportja.
Sparingolni akár 1 hónap (vagy még kevesebb) elteltével odatehetnek. Arra azomban számíts, hogy ha eddig semmit nem sportoltál, akkor nehéz lesz, egyébként is egy nagyon nehéz sport, bár szerintem megéri.
Ismerek olyan focistát aki 16-17 évesen kezdett el focizni és az MTK- ba meg a válogatottba is eljutott felnőtlént :) ;) szóval szerintem hajrá !!! :D
Sosem késő elkezdeni :) ;)
Én 9 éves korom óta boxolok.
Nehogy azthidd hogy ha elkezdesz most boxolni te leszel az új ,,Madár,, vagy Kótai :D 18/f
Szerintem nyugodtan elkezdheted, egy próbát megér, 2-3 éven belűl úgy is ki fog derűlni mennyi tehetséged van hozzá, és hogy el tudod e érni a kívánt célodat, de ha nem, akkor sem hiszem, hogy veszítenél vele valamit is.
Próbáld meg és sok sikert hozzá!
Köszönöm a válaszokat.
Nem is akarok Madár vagy Kótai lenni senkit nem akarok utánozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!