Mit sportoljak?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne, már olyan régóta szeretnék több okból is, de fogalmam sincs, hogy mit.

Valami olyan kéne, ami nem unalmas, hanem élvezetes (tehát ilyeneket, hogy futás, tornázás, szobabiciklizés, konditerem, cardio stb. nem szeretnék), ami nem túl drága, és fogyok is tőle. (leginkább hasból, de combból és karból is kéne) Az sem egy hátrány, ha fejlődök tőle ügyességben és bátorságban, mert nagyon béna vagyok, és sok mindent félek megcsinálni :D

Régebben próbáltam már fitnesst és röplabdát.

Az olyanok, mint a foci és kézilabda nem tetszenek.

(az ilyenek, mint pl az íjászat tetszene, de nagyon drága, és nem fogyok tőle semmit)

Felsorolok néhány sportot, ami felötlött.

Lovaglás: ez például érdekelne, de nem hiszem, hogy fogynék tőle, maximum combból, de abból is lehet, hogy csak izmosodnék. (illetve nem tudom, van-e a közelben igazán jó lehetőség, valamint úgy tudom, elég drága sport) Szerintetek?

Tánc: szeretek táncolni, nem is drága, és van is rá lehetőség, de láttam/ismerek olyan lányokat, akik már évek óta táncolnak, és mégis olyan a testalkatuk, mint nekem, tehát duci (félreértés ne essék, ezzel nem őket akarom megbántani vagy degradálni) tehát ki tudja, hogy fogynék-e tőle? Szerintetek?

Tenisz: ezen is gondolkoztam már, de annyira nagyon nem tetszik, és itt is lehet, hogy csak a kezem izmosodna, ráadásul az sem egy olcsó dolog. Szerintetek?

Mi a véleményetek ezekről? Tudnátok még sportokat mondani, amik hasonlóak, mint az előbb felsoroltak, és megfelelnének a "feltételeimnek"?

2014. márc. 2. 15:47
1 2
 11/13 anonim válasza:

Valami küzdősportot nem szeretnél kipróbálni?

Gondolom most egy kicsit megijedtél, meg úgy gondolod hogy nem a te sportod,ezzel én is így voltam. De volt egy kis incidens az életemben, ezért önvédelmi és önbizalom növelő szempontból a barátnőim "elrángattak" egy Ju Jitsu edzésre. Azóta imádom (1,5 éve) , és teljesen beleszerettem a küzdősportok világába. Én vékony vagyok, úgyhogy nem tudom mennyit fogyaszt, de RENGETEGET kell mozogni, szóval teljesen biztos h fogynál tőle.

Szerintem próbáld ki, az én életem megváltozott sokat változott (a lehető legjobb értelemben) mióta kipróbáltam :)

2014. máj. 18. 16:51
 12/13 anonim válasza:

Teniszben a vádlid izmosodik főleg, tapasztaltam.

Ajánlom neked a floorballt vagy a ping-pongot, mert az is alaposan meg tud ám mozgatni.

2014. máj. 18. 20:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Teniszben konkretan vegig rohangalsz (ha nem mindig odautik neked ahol allsz -> persze ha kezdokent mesz, akkor eloszor NEM KELL OLYAN SOKAT FUTNOD! azert mert el kell erned a labdat, a technikat kell elsajatitanod, de szerintem fel ev mulva legalabb elkezdodik a futkarozos kemenyebb edzes, es ha gyorsan tanulsz es ugyes vagy, akkor siman kezdodik hamarabb is a futkosas:) ha elotte es utana futsz ket-harom kort a palyan, az be is melegit meg segit is. es ha leizzadsz (jo ez nem mervado nyaron hatvan fokban) az azt jelenti hogy erosen dolgoztal.

imadom a teniszt amugy, csak nincs nagyon lehetosegem mostansag jatszani.

es nem is olyan draga, mert a jobb fej edzok hordanak magukkal kezdo utoket, es ha elsajatitottad a techinkakat, akkor vehetsz egy komolyabb sajatot (ez lesz maximum 10000 forint, mert annyiert mar kapsz egy csodalatos utot) meg veszel jobb labdakat kb legfeljebb 6000ert, es meg is vagy . annyi, hogy kezdo utot ha sajatot akarsz, akkor hasznaltan erdemes venni, mig a vegleges utot pedig sajatkent ujonnan.

2014. máj. 20. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!