Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Édes illatú az izzadtságom,...

Édes illatú az izzadtságom, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Pár hete fogyókúrába kezdtem, de ma "bebűnöztem" kb. 3 db mézeskalács-szerű sütit, ezért azt találtam ki, hogy ellipszis trénerezéshez folpakk-fóliát tekerek magamra, hogy jobban izzadjak. Mikor letekertem a fóliát,édeskés illat csapott meg, megszagoltam és meglepődve tapasztaltam hogy az izzadtságom volt az. A sütik miatt lehet? (A pár hét alatt nem fogyasztottam édességet.)
2009. dec. 11. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet.

Nem vagy te cukorbeteg?

2009. dec. 12. 02:50
 2/10 anonim válasza:
Lehet a vanília, vagy a fahéj választódott ki.
2009. dec. 12. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Sok értelme van így fogyókúrázni. Az egész az önuralomról szól. Úgy látom neked nincs, úgyhogy akár abba is hagyhatod.
2009. dec. 12. 12:02
 4/10 A kérdező kommentje:

"Kedves" utolsó válaszoló! Az efféle kommentekre nem vagyok kíváncsi, a honlap lényege tudtommal az, hogy a feltett kérdésekre válaszolj.....

A többieknek köszi!

(Nem vagyok cukorbeteg. ;o) )

2009. dec. 12. 13:38
 5/10 anonim válasza:
Kedves kérdező.Ne is foglalkozz az olyan kötekedőkkel mint az aki azt mondta hogy neked nincs önuralmad és abba is hagyhatod a fogyókúrát.Én azt mondom, hogy természetes dolog hogy néha az ember bűnbe esik.Lehet hogy pont ez a kommentező a világ legkövérebb embere s csak itt játssza a nagymenőt.Meg lehet hogy munkanélküli is,és a segélyt pálinkára meg zsíros kenyérre költi miközben a gyerekei meg az asszony éhezik:)
2010. márc. 26. 16:33
 6/10 anonim válasza:
Kedves kérdező:kitartást a fogyókúrához ha még tart.Én most kezdek el egy kúrát.Nekem van ebben gyakorlatom mert visszatérő fogyókúrázó vagyok.Depresszióm miatt gyakran meghízok.Utána meg leadom.
2010. márc. 26. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:

"azt mondom, hogy természetes dolog hogy néha az ember bűnbe esik."

Na ja.

Csakhogy ha egy kicsit is értenél a fogyás anatómiájához, akkor tudnád, hogy EGY ilyen "bűnözés" (vagy több is) - minimum KETTŐ HÉTRE veti vissza a fogyókúrát!

Annyi idő, míg ténylegesen zsírt kezdesz el bontani.

Ezen kívül ilyenkor megedződsz a fogyás ellen: innen kezdve még nehezebben adod le a súlyt.

Annak meg aztán tényleg semmi értelme, hogy fogyás helyett izzaszd magad. Zsírt nem tudsz kiizzadni, csak vizet.

2010. márc. 26. 21:44
 8/10 A kérdező kommentje:

Az izzadással nem fogyni szeretnék, hanem méregteleníteni.

A bíztató hozzászólásokat köszönöm!

Egyébként -5kilónál vagyok. :o)

2010. márc. 27. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:

"Az izzadással nem fogyni szeretnék, hanem méregteleníteni."

Azt szaunával lehet. Bírja a szíved?

A cukorbetegséget meg egyszerű vizsgálni: elég hozzá 1 csepp vér meg egy orvos.

2010. márc. 27. 23:40
 10/10 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó válaszoló! Érted te, hogy mi a gyakorikerdesek.hu lényege?
2010. márc. 28. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!