Túra zokni vagy nem tudom, hogy nevezzem. Hol lehet ilyet kapni?
Figyelt kérdés
Láttam egy olyan zokni szerűséget ami egyben cipő is.
Teljesen láb alakja van, vagy felveszi az alakját. Nagyon megtetszett, imádok túrázni is, de nem tudom ,hogy az vajon magángyártású vagy kapható-e valahol valamilyen üzletben. Túrázáshoz használják. Zoknicipő :D Másképp nem tudom nagyon megfogalmazni
2014. febr. 18. 23:18
2/4 A kérdező kommentje:
Hűha, ez az! :D Köszönöm!
hol lehet ilyet kapni?
2014. febr. 19. 16:33
3/4 kovpet válasza:
Nem tudom, én is csak képen láttam.
Meg egyszer olvastam róla valahol, de nem nagyon dicsérték. Bár konkrétumokra nem emlékszem már, most is guglizni kellett a neve után :)
4/4 A kérdező kommentje:
Én például szeretek mezítláb járkálni, túrázni hegyekben, de mindig megvágja, felsérti valami és ezt megláttam. Beleszerettem. :D
2014. febr. 19. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!