Melyik airsoft pisztoly jobb?
Figyelt kérdés
Gázos vagy aep? Vegyünk mind a kettőből egy jó minőségűt. Aep: télen se kell pótakksi ha csak másodlagos (tapasztalat), berakod az akksit és lősz, ennyi. Gázos: télen nem a legjobb és mindig kell töltögetni gázzal. Mégis miért esküszik mindenki a gázosra és fikázza az aep-ket a gázosokkal szemben?2014. febr. 15. 13:44
1/5 anonim válasza:
A gazos airsoftok sokal jobbak telen is jol hasznalhatoak,hasonlics osze egy gazos also fokozatu es egy elektromos magas kategoriai fegyvert,ugyan az a teljesitu kepeseguk ,kb nekem egy dan wesson 6 om van es meg semmi gondom nem volt vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Először is tanulj meg írni. Másodszor: mivel másodfegyverről van szó, nem kell 400 fps-nek lennie. Az említett pisztolyodról meg van a véleményem de nem fogom leírni. Hangsúlyozom, hogy MÁSODfegyverről van szó.
2014. febr. 15. 21:21
3/5 A kérdező kommentje:
Mégis leírom a véleményem a dan wesson 6-ról:
-csak 6 bb fér bele
-a tárazás több időt vesz igénybe, mint egy szekrénytárasnál aep-nél
-átlagos tokokba nem passzol
-lehet 400 fps, de fölöslegesen nagy az ereje
-másodfegyvernek nem használható a 20m-es min. lőtáv miatt, főfegyvernek meg nem olyan pontos mint egy középkategóriás aeg H lenyomóval és jó hop gumival (ez max 35.000ft)
-50.000ft az ára
Jól néz ki de nekem nem tűnik praktikusnak, és baromi drága. De ez csak az én véleményem.
A kérdés továbbra is adott.
2014. febr. 15. 21:45
4/5 anonim válasza:
Szintén a gázost ajánlom. Azért vagyok aep ellen, mert a sírba vitt amilyen lassan lőtt. Nekem is Dan Wesson-om van (8-as) a legalapabb tokba jól belefér. Nem tudom te honna szerzed az airsoft fegyvereidet, de a haver kb 95 euróért vett újan, én meg 80-ért tőle. Igaz, hogy csak 6 golyó, de az tuti. Rugós pisztolytárakkal nincs jó tapasztalatom. Plusz ha valaki ellen egy aep helyett Dan Wessonnel játszol, akkor kétszer is meggondolja, hogy ki a szúrja a fejét a barikád mögül.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik és a gázosoknak a hangja is sokkal jobb, de a dan wessonok a masz-os játékok nagyrészén tiltottak és macerás a tárazás is. Glock 18 aep-hez vettem 90bb-s tárat és sorozatlövésen jól jön a 90bb épületben. Félre ne értsetek nekem aep-ek és a gázosak is bejönnek csak azt nem értem, hogy miért fikázza és nézi le mindenki az aep-eket és szó szerint isteníti a gázosokat. Nem az számít, hogy mivel lőnek hanem az, hogy ki lő.
2014. márc. 12. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!