Ismertek ilyen társastánc tanfolyamot?
Figyelt kérdés
Szeretnék társas táncra járni,csak nem tudom hova menjek.Mindenképpen olyan helyre szeretnék menni,ahol van felső korhatár és az legfeljebb 18 (alsó korhatár 12-14),és nincs sok fellépés(egy évben kb. 5 ...mert valahol olvastam,hogy egy évben kb. 50 fellépés van,és azt nem szerernén)
Ui.: nem feltétlenül társas táncolnék,csak az a lényeg,hogy sportolás legyen,amivel meg tudom tartani a testsúlyom,és ne labdajáték,vagy alkalmas bérletes tánc(pl.zumba)
2014. febr. 13. 16:51
1/4 A kérdező kommentje:
És ne hip-hop vagy modern tánc
2014. febr. 13. 16:55
2/4 anonim válasza:
Felső korhatár: gyerek táncra járnál?
Nem feltétlenül társas tánc: akkor kungfuzz, a harcművészetek hasznos és szép dolgok.
4/4 A kérdező kommentje:
Miskolcon
2014. febr. 14. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!