XV. Vagy XIV. Kerületben rúd húzódzkodáshoz?
Helló emberek!
Tudnátok esetleg olyan helyet mondani, ahol van valamilyen szabadtéri rúd ezekben a kerületekben? Nem lenne hátrány, ha nem a legeldugottabb helyen lenne, valamint az lenne az igazi, hogyha fedett helyen van (értsd: enyhén esős időben is lehet használni). Viszont azt se tartanám előnyösnek, ha túlzottan az emberek szeme előtt lenne (pl. aluljáró, villamos megálló, stb.). Ha nem tudtok hirtelenjében fedettet mondani, akkor egyelőre egy szabadtéri játszótér is megtenné szerintem (lehetőleg olyan, amit nem látogatnak a nap 24 órájában óvodások).
Annak is örülnék, ha valahol lehetne valamilyen súlyokkal edzegetni (szabadtéren, konditermen kívül), ingyenesen, de egyelőre beérném egy húzódzkodó rúddal is. Múltkor futottam 2 órát, de valamit nagyon eltolhattam, mert egy rúd se jött szembe velem (pedig biztos van egy csomó).
Előre is köszönöm a segítőszándékú válaszokat. Ha van ötletetek (mert mondjuk azt gondoljátok, hogy ez így hülyeség), azt is szívesen elolvasom. De ne legyen fizetős, az most nekem nem túlzottan fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!