Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen íj lenne jó?

Milyen íj lenne jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Őszintén,nem vagyok jártas a témában,szóval,egy tizenéves lánynak milyen íj kéne ? Hány fontos,milyen fajta stb.Ami azért nem olyan drága.Válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 11. 20:10
 1/8 A kérdező kommentje:
És honnan tudnék rendelni?
2014. febr. 11. 20:15
 2/8 anonim válasza:
Hmmmmmmm... Egy tizenéves lány, aki szereti az íjászatot... Te kellesz nekem! :) Komolyra fordítva a szót én már 7 éves korom óta íjászkodom (15/F) és a reflexíjra esküszöm. A modernebbek a jók, nem kell feltétlenül tradicionális. Szerintem egy 40 font-os íj elég egyelőre, a márka pedig... Ha kézbeveszed az íjat meglátod hogy milyen minőség, és hogy megéri-e.
2014. febr. 13. 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
2.: :D szerettem volna gépen rendelni,szóval valami márkát nem tudnál mondani?vagy inkább menjek be íjászboltba??:)
2014. febr. 14. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Íjászbolt jobb, mert ott ki is próbálhatod, hogy mennyire erős, nem fogsz beleszaladni egy túl erős íj vásárlásába, amit aztán alig bírsz kihúzni. Kezdésnek pedig 30 font is elég, a 40 majd később lesz jó, ha már hozzáerősödtél és fejlődött a technikád.
2014. febr. 16. 09:18
 5/8 A kérdező kommentje:
4.:neked is köszi:)
2014. febr. 16. 18:50
 6/8 anonim válasza:
A 2. vagyok. Szerintem a hagyományosból vagy Kassai vagy Grózer, mert ezek ismertebb, jobban bevált márkák. Attól függ amúgy, hogy mire használod. Én például fácánásznék, de ha a vadászat nem boldogít, akkor a tereplövészet az menne. Modern íjból nagyon sok márka van. :)
2014. febr. 18. 19:47
 7/8 A kérdező kommentje:
#2,6: igen,tereplövészetre gondoltam:)köszi:)
2014. febr. 18. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Voltam íjászboltba,ott mindent elmagyaráztak,mondták,hogy a 30 fontos szerintük is elég stb. Köszi a segítséget!:)
2014. febr. 19. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!